Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nigdzie nie napisałam że chce od razu zajść w ciążę gdy pójdę do pracy. Skoro nie ma możliwości z L4 to znajdę pracę i będę pracować. Nie o tym był temat.Współczuję przyszłemu pracodawcy jeśli Twoim zamiarem jest podpisanie umowy i od razu zajście w ciążę.
Z tej wypowiedzi raczej wynika, że pracować Ci się nie chce. Więc nie dziw się, że dostałaś taka a nie inną odpowiedź. Nawet nie jesteś jeszcze w ciąży, a już założyłaś, że od pierwszych dni będziesz na zwolnieniu. A przecież w ciąży pracować można o ile zdrowie na to pozwala.Mhm. Szkoda, trzeba szukać pracy![]()
Jesteśmy w trakcie starania się o dziecko.
Twoje wypowiedzi świadczyły o czymś innym. Jednak dobrze podkreśliłaś, że ten temat jest o czymś innym. I tak zrobisz co będziesz chciała. Ja napisałam tylko co pomyślałam czytając Twoje wypowiedzi.Mhm. Szkoda, trzeba szukać pracy![]()
Dokładnie. Przez takie gwiazdy my, kobiety, które normalnie pracują i po prostu zaszły w ciążę musimy się liczyć z kontrolami ZUS, nie mówiąc o niechęci do zatrudniania kobiet w wieku produkcyjnym.Współczuję przyszłemu pracodawcy jeśli Twoim zamiarem jest podpisanie umowy i od razu zajście w ciążę.
W punkt!Dokładnie. Przez takie gwiazdy my, kobiety, które normalnie pracują i po prostu zaszły w ciążę musimy się liczyć z kontrolami ZUS, nie mówiąc o niechęci do zatrudniania kobiet w wieku produkcyjnym.
No trzęsie mną na takie coś. Ja jestem od początku na zwolnieniu, bo cukrzyca, plamienie, niedawno było cc, a miesiąc przed zapłodnieniem poroniłam. I przez takie typiary ktoś może na mnie krzywo patrzeć, że sobie siedzę w domku i kasę ciągnę za nic.W punkt!![]()