reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

sprawy organizacyjne forum

Jeśli ktoś nie zna płci z różnych powodów /może też nie chcieć jej poznać, ma do tego prawo/, można wpisać na liście niespodzianka i ewentualne wybrane imiona dla chłopca i dziewczynki. Jeśli imiona nie są wybrane, to wszystko dalej pozostaje niespodzianką :-)
mi ta opcja odpowiada, więc ja niespodziankowa jestem :D

reklama
dodalam nowa aktualna liste :tak:
nowe dziewczyny (chyba dwie jak dotad) prosze o cierpliwosc i pisanie z nami a napewno i Was dodam :tak: Puki co za krotko z nami jestescie ;-)

nasza lista coraz wyrazniejsza ;-)

One chyba pokazują ile razy ktoś w tym temacie podziękował za post, czyli po nowemu nacisnął "lubię to". Jak na to klikniesz to wyświetlą ci się właśnie takie posty. Nie wiem po co to komu i w ogóle nie podoba mi się "lubię to", to takie facebookowe. Wolałam stare "dzięki".

reklama
mnie tez sie to dziewczyny nie podoba :sorry2: no ale nie moj wymysl...
kurde musze sie wziasc za liste z nowu, sa nowe mamusie ktore chca dolaczyc i sie udzielaja ;-)

Do góry