Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ja wolę bez komentarzy. Wszystkie takie wątki jak zdjęcia, sms czy opowieści zostawiłabym bez komentarzy żeby nie robić bałaganu bo potem ciężko dotrzeć do konkretnej informacji. Można stworzyć osobny wątek z gratulacjami i poprosić Larvunię żeby w miarę mozliwości usuwała komentarze tych, którzy się rozpędzili))
Doris też o tym myślałam... I będzie pewnie tak, jak z galerią brzuszków duuuużo się piszę a zdjęc nie ma aż tak bardzo dużo... Więc ja chyba byłabym za tym, by po prostu wklejac nasze maleństwa i to by pełniło funkcje naszego prywatnego czerwcowego albumu A komentarze myślę, ze nawet zbędne bo przeciez wszystkie te małe grzyboliny będą piękne
Post zniknął, bo jak go skończyłam pisać (a w międzyczasie sprzatałam w domku) to zauważyłam, że jest już wątek i napisane jest bez komentarzy. Więc to co pisałam już było nieaktualne.
Natomiast ja uważam, że lepiej jak będą same zdjęcia, można będzie sobie dzidzie poogladać a nie wyszukiwać zdjęć pomiędzy masą komantarzy. :-)
Też jestem za fotkami bez komentarzy! Bo zawsze nam się rozwijaja dyskusje, na każdym wątku i to często off topic ;-) Więc zdecydowanie, bez komentarzy!