aga0411
szczęśliwa mama
mojemu męzowi spodobał się mutsy transporter :-)ewentualnie drozsza opcja czyli wózki Mutsy 4rider lub Mutsy transporter...moim zdaniem sa piekne...wykonanie, waga, kolorystyka..pod każdym względem bardzo mi odpowiadaja..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mojemu męzowi spodobał się mutsy transporter :-)ewentualnie drozsza opcja czyli wózki Mutsy 4rider lub Mutsy transporter...moim zdaniem sa piekne...wykonanie, waga, kolorystyka..pod każdym względem bardzo mi odpowiadaja..

Achtung Achtung !!!!
Oto i on, prosto z kosmosu, ups a raczej z Niemiec... LIMITOWANA WERSJA WÓZEK CONCORD NEO CARBON 2010 (877749993) - Aukcje internetowe Allegro
Ale 3 razy podkreślone MA INDYWIDUALNY NUMER SERYJNY
Nawet jak bym coś takiego kupiła to gdzie szukać takich snobów co się będą znały że to wózek za 12 kawałków a nie za 1200 żeby im zaszpanować? hahaha - to tylko dla szpanu, bo ja jakbym go na ulicy zobaczyła to na tyle bym go nie wyceniła 
nie no, okazja 100-lecia.. trzeba brać i się nie zastanawiaćOto i on, prosto z kosmosu, ups a raczej z Niemiec... LIMITOWANA WERSJA WÓZEK CONCORD NEO CARBON 2010 (877749993) - Aukcje internetowe Allegro
:-)

Oryginalne masakrycznie drogie są.
;-)