reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Środki lokomocji maluchów

A ja po tygodniach namysłu zrezygnować muszę z x-landera :-(
Komplet (z fotelikiem maxi cosi citi) wyniosł by nas ok.1850zł i stwierdziliśmy że to dużo tym bardziej że za taką cenę chciałąbym już mieć rączkę przekładaną (jak patrzę teraz na dzieci w spacerówkach, siedzące przodem jak im na buzki snieg pada i wiatr wieje, a nasze dzidizie też na zimę będą już w spacerówkach, to uważam że przekładana rączka to mus). Także będzie tako jumper za 1000 zł plus fotelik 350zł. Brak mu troche do zgrabności x-landera, ale generalnie podobny jest i nie bedziemy musieli sie az tak czyscic na wozek, a zaoszczedzone pieniadze damy chociazby na znieczulenie dla mnie (w moim szpitalu taka "przyjemnosc" 600zł kosztuje).

reklama
A ja juz wczoraj kupilam w Toy'r'us wozek, taki 3 w jednym, spacerowka, gondolka i fotelik samochodowy, torba z przewijakiem i spiworek do spacerowki, to wszystko w jednym, za bardzo dobra cene, praktycznie za darmo... Mimo, ze nie jechalam tam po wozek, to nie moglam tego nie kupic.:-D

Narazie nie wkleje, bo stoi w kartonie zapakowany w skladowce, trzeba go zlozyc. To maz bedzie skladal, ale jeszcze nie teraz, bo po co ma mi stac i sie kurzyc, zrobimy to w maju. Moge pokazac go wam na stronce toy'r'us. Wozek jest skromny, bo ja nie mam wielkich wymagan odnosnie wozka. W kolorze brazowo-niebieskim. To jest wlasnie ten zestaw za ...279 euro... Jak klikniecie na zoom, to obrazek wam sie powiekszy.

Babies"R"Us | Descriptif produit

Ja na moj mam gwarancje na 2 lata. :-) I tyle mi wystarczy, bo po 2 latach, mam zamiar wsadzic dziecko w lekka parasolke Maclarena. Na odleglosc tez chyba daja gwarancje?

reklama
krewetka powiem Ci ze ja na poczatku bylam nastawiona tylko na sklep stacjonarny ale potem jak sie naczytalam o bezawaryjnosci x-landera to stwierdzilam ze nie bede sie obawiac zakupow on-line. poza tym producent w razie jakichkolwiek usterek przyjmie zawsze wozek i naprawa trwa okolo 3dni, trzeba go wtedy wyslac do czestochowy do deltimu.

a co do spacerowek z przekladana raczka to ponoc maja jedna zasadnicza wade: kazdy wozek jest odpowiednio wywazony i jesli przelozymy raczke to to wywazenie zostaje zachwiane, inaczej rozklada sie jego ciezar, zle sie prowadzi, zle skreca, zle podbija. dlatego lepsza opcja jest po prostu mozliwosc montowania siedziska spacerowki w obu kierunkach jazdy.

Do góry