reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2013

reklama
Jesteś dopiero 11 dni po owulacji. Wielu jeszcze beta by nie wyszła, testy by mogły nadal nie wychodzić. Beta powyżej 5 to ciąża.

zaznaczylam na ovu "nerwowosc" i tak sobie mysle ze to malo powiedziane... :zawstydzona/y: no po prostu mnie roznosi i ciagle mi sie wydaje ze @ jutro jednak bedzie tak jak miala byc mimo przesunietej owu. no nic, musze czekac.

wikki bardzo budujaca Twoja krotka hisotia pierwszego zajscia w ciaze :happy2:

Amaliee ja tez polecam ten watek o planowaniu plci bo jak czasem dziewczyny podczytywalam to bardzo ciekawe rzeczy mozna sie dowiedziec i ich metody wygladaja na skuteczne.

kaskasiunia to teraz juz oficjalnie gratulacje! i tak jak lamorela mowi, nie ma co sie martwic, powtorz za dwa dn i zobaczysz jak przyrasta.

U mnie dzisiaj przyszła @, pierwsza po zakończeniu tabletek, więc się cieszę, bo już po zaczniemy pierwszy miesiąc staranek. Ogłaszam dzisiaj mój oficjalny 1dc po tab. ;) Czyli teraz oby poszło szybciej niż przy pierwszej, wtedy czekałam 6 miesięcy... Boję się tylko strasznie, że tak jak przed 1 ciążą pojawią się problemy z torbielami po odstawieniu hormonów.

Gratuluję zafasolkowania ​!!!

kaśkasiunia, nie denerwuj się, a będzie dobrze. Nerwy tutaj nie są potrzebne <przytul> Mi testy wychodzą, a robiłam tydzień temu w niedziele betę to nie wyszło. Ale ginekolog mnie pocieszył żeby się nie denerwować, bo beta nie pokażę wcześniej niż 3 tygodnie po zapłodnieniu :)

Gosia, dzięki :* A poza tym mnie się tak szybko nie pozbędziecie :p Nie odejdę, bo Was bardzo lubię i zżyłam się z Wami. Jesteście Kochane :*:*

reklama
Malusiolka GRATULACJE!!! Ty to chyba masz tak jak już tu któraś z dziewczyn pisała: co mąż na Ciebie spojrzy to ciąża ;-)
kaśkakasiunia również gratuluję serdecznie :happy2:

wątpliwości, susel trzymam za Was mocno kciuki, żeby wszystko potwierdziło się pozytywnie II :-)

Ja z tymi śluzami to też jestem trochę na bakier, bo mam lekką nadżerkę i lekarz mi mówił, że mogę więcej tego śluzu mieć. Sądzę, że jestem już po owulacji (19 dc), ale śluz nadal jest. To chyba nie wróży dobrze?
A z zabawnych historii, to opowiadam mężowi ostatnio newsy z forum i mówię, że plemniki żyją od 2 do 5 dni, a on na to, że w takim razie jego partyzantka cały czas tam działa :-D

Do góry