reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2013

reklama
Witajm sie w pochmurny dzien.
Moja @ odeszla dzisiaj na dobre, a maz juz mi "grozi" ze codziennie bedzie mnie meczyl.
Powiedzcie, czy mozna jakos zaplanować płeć dziecka? Tzn, stosunek w odpowiednim dniu cyklu czy coś takiego?" Jakas dieta?
Podobno sie da. Sama bede probowac w tym miesiacu, ale co wyjdzie okaze sie dopiero pozniej.
Zajrze :) dzięki...
Marzy mi się dziewczynka. Chłopca juz mam, więc teraz pora na sukieneczki i laleczki :)
Tutaj znajdziesz informacje na dziewczynke. Podobno najwazniejsze nie jest to kiedy sie staramy tylko jakie mamy ph.
https://www.babyboom.pl/forum/stara...ecka-chlopiec-dziewczynka-1147/index6725.html
Conti trzymam kciuki!
Kaskasiunia, gratuluje jeszcze raz! Super wiadomosc ze beta wyszla!
Grzankaa 3mam &&&&&& za Twoja bete!
MamaTomeczka, na szczescie juz weekend sie zbliza, wyspisz sie do bolu :)
Piaska cos czuje ze juz niedlugo bedziesz nam tu pokazywac tescior z dwoma kreskami. &&&&&&&&& za zolnierzyki Twojego meza.

Widzisz Grzanko czytanie ze zrozumieniem się kłania :) zamiast przeczytać że beto po 13, to ja już widziałam beta pow 13 :) W takim razie trzymam &&&& za wysoką betę:)

Piaska - &&&& za żołnierzyki Małza i szybkie II krechy :)

Ostatnia edycja:
grzankaa ja od rana miałam przyćmione widzenie i teraz dopiero doczytałam, że wyniki masz po 13, a ja myślałam, że masz betę równą 13 :sorry2: w takim razie &&& za wynik i oby ta moja pomyłka była prorocza :cool2:

witam, witam :tak:
piątek ... senny i mglisty ;-) ledwo co na oczy patrzę :dry: słońca nie ma ...

testu nie zrobiłam :zawstydzona/y: zapomniałam :zawstydzona/y: po wstaniu poleciałam sikać, tak bardzo mi się chciało ... a później nie miałam już czym sikać ;-)

@ nie ma :dry: mogła się przesunąć :blink: ostatnie dni męczące, stresujące ...
objawy: tempka 36,7 :dry: śluz kremowy, mało go :dry: (.)(.) bolą po bokach, chyba mniej, a może normalnie, nie kojarzę, dzisiaj śpię na siedząco :dry:
jak będę pamiętać, to jutro zrobię testa :blink:

PRZYSZŁA @ :-(
:-( oby ostatnia!

Właśnie wróciłam od ginekologa z pierwszej wizyty w ramach monitoringu cyklu.
Endometrium mam bardzo ładne, pęcherzyk jest i ma 16 mm (to nawet dużo, biorąc pod uwagę, że dziś mam 6 dc).
Zalecenie Pani doktor: seks w niedzielę, poniedziałek, wtorek i środę, a w czwartek kolejna wizyta - będzie 13 dzień, więc może a nóż już pęcherzyk pęknie i nie będzie go widać, albo dalej będzie rósł - bo jednak cały czas jest to podejrzenie, że może u mnie pęcherzyki nie pękają. Ale póki co wygląda to bardzo dobrze, więc nic tylko Męża trzeba od niedzieli zaangażować do działania :-)
owocnych staranek :tak: :tak: :tak:

Obiecalam wiec pisze 11 dzien po owulacji beta 24,4
no i super :-D potwierdzone ;-) pozytywnego przyrostu bety :tak:

czesc dziewczyny:) a ja wlasnie w poczekalni siedze zeby bete zrobic:) 3majcie &&&&&&
trzymam!​

brrr85 cóż, nie ukrywam, że i ja chciałabym ciążą zakończyć współpracę z dotychczasowym pracodawcą ;-) Umowę mam na czas nieokreślony, więc chciałabym to wykorzystać...
Grzankaa z niecierpliwością oczekujemy godziny 0 :happy2: Będzie dobrze!!!
Piaska masz bardzo fajne podejście, zadaniowe, bez poddawania się i narzekania na wszystkie nieszczęścia tego świata. Dzięki temu na pewno Wam się uda :-) Podreperujecie się i będzie drugie dziecko!

Grzanka to ja od 13 czekam przed kompem na info :-)
Piaska super, że wizyta się udała. Teraz chociaż wiesz na czym stoisz. :tak: życzę szybkiego zafasolkowania :tak:
Phoebe no to Twój mąż tak jak mój, też powiedział, że będzie mnie męczył i oczywiście słowa dotrzymał :-)
Aśku no to kciuki zaciśnięte za jutrzejszy test :-)
Susel gdzie się podziewasz? Tempka w górę, ale zakłócona. Dlaczego?

mój wykres jakiś dziwny temperatura od 4 dni na poziomie 37,1 i ani drgnie :baffled: ciekawie się robi. Za tydzień w piątek wszystko będzie jasne :tak:, nie ukrywam, że już mi się świrująca włączyła... :baffled:

wikii Nadzieja jest, ale bardzo bardzo bardzo malutka... W końcu wyniki bety są raczej wiarygodne... Dużo bardziej niż testy. W ogóle to się wkurzam... Bo po porodzie jest to mój dopiero 3 cykl miesiączkowy. A każdy ma inną długość... :/ Pierwszy trwał 32 dni, drugi 30 dni, a ten trwa już 35 dni... :/ A zawsze miałam w miarę regularne cykle (30-31 dniowe) więc nie wiem o co chodzi... :( :( :(

reklama
Mikaa zanim organizm się zregeneruje po porodzie i cykle będą regularne trochę to potrwa, u mnie też. Póki co nie zauważyam u siebie owulacji a być już powinna także pomału nadzieja też zanika, że ten cykl bedzie szczęśliwy. A karmisz piersią?

Do góry