reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2013

wikii Nie, nie karmię. Karmiłam do 6 miesiąca. Jestem tylko ciekawa czy u mnie w ogóle występuje owulacja... :( Chyba zacznę mierzyć temp i się obserwować bo tak to nic nie wiem... :/

reklama
jestem dzisiaj pół przytomna... dziecko kataru dostało i mi się budziło co jakiś czas... o 3:30 moja dama oznajmiła, że jest głodna... trzymam kciuki za wszytskie testujące dzisiaj &&

Witam Kochane :* Ja na nogach już byłam przed 7-mą. Głowa mnie tak napieprza, że nie mam na nic ochoty. Jakby ktoś mi szpilki wbijał z lewej strony w skroń;/ A tak poza tym jest ok. Czasami mam mdłości, ale nie muszę lecieć do łazienki.

Grzaneczko, ja jestem cały czas z Tobą i trzymam mocno &&&&&&& i ściskam pośladeczki :D Będzie dobrze, czuje to :*:*'

mikka, nie smuć się Kochana <przytul> a może owu się przesunęła i do zapłodnienia doszło później. Na becie będzie widać po 3 tygodniach od zapłodnienia, więc masz jeszcze szanse jak nie ma @ :) Trzymam &&&&&&&& :*

Ostatnia edycja:
cześć wróciłam :-)
musiałam wcześniej wrócić bo musiałam iść do gina i okazało się ,że mam grzybicę akurat na dni płodne wyskoczyła i nici ze staranek ehhh i znowu czekanie jednak nie ma co planować bo i tak zawsze coś wyskoczy jak nie urok to wiadomo co pozdrawiam wszystkie zafasolkowanym gratuluję, a za resztę trzymam kciuki no i dużo zdrówka dla Was bo ja już kicham i prycham ;)

kobietko, wracaj szybko do zdrowia Kochana <przytul> :*

Dzisiaj na obiadek robię rosołek i kurczaczka pieczonego :D <mniam> Jeszcze trochę i rosołek będzie gotowy, bo nastawiłam go jakiś czas temu :D

Witajcie dziewczyny, ja dzisiaj na noc do pracy to troszkę mam czasu od rana. PRzeziębienie rozłożyło nas wszystkich konkretnie, chyba przesilenie jesienne i to tak pożądnie...

Kaskasiunia gratuluję!!! Spokojnej ciąży:)

grzankaa
trzymam &&&&&

Kto mi powie jak zainstalować to ustrojstwo (znaczy aplikację na tel), żeby mieć dostęp do BB ? Może któaś z Was się zna na tym, bo jak próbuję wejść to pojawia mi się taka możliwość, ale zaraz coś się psuje. W normalnym formacie wczoraj Was podczytywałam, ale ciężko cokolwiek odpisać... :(

Dzień dobry wszystkim. Witam przy latte machiato

Jej, dziewczyny, jak Wy szybko zaczynacie dzień na BB :szok:

mychunia 6:02 :szok: ja wyłączam budzik o 6... a Ty w tym czasie już w pełni rozbudzona zaczynasz dzień na forum :-)

Grzanka - trzymam kciuki &&&&&&&&&

natkusia - mam nadzieję, że wrócisz do nas z gór ze wspaniałymi wieściami ;-)

brrr85 - przykro mi z powodu @, ale trzymam kciuki aby spełniło się Wam co chcecie. Rozumiem, że niepewność w pracy może spowodować odsunięcie decyzji o ciąży. My też zwlekaliśmy z kilku powodów - najpierw mieszkaliśmy u teściowej ( długa historia) i na moje nie było tam warunków do wychowania dziecka, potem kupiliśmy dom w stanie deweloperskim - więc było wykańczanie itd, potem firma w której pracowałam się sypała, dopiero od pół roku mam klarowną sytuację finansową i mogłam się nastawić na dziecko, poprzednio po prostu wiem, że blokowałam się psychicznie.

Czytam o tym co się dzieje w polskich firmach z kobietami w ciąży/na macierzyńskiem/wychowawczym i to po prostu koszmar. Cywilizowany kraj, ujemny przyrost naturalny a mentalność pracodawców poniżej wszelkiej krytyki. Kobieta planująca ciążę nie ma żadnej gwarancji pracy, bo Ci powiedzą jak Abezeli - następna ciąża = wypowiedzenie. Szok.

mamaTomeczka - faceci nie pomyślą, że wolałybyśmy wiedzieć takie rzeczy. Mój się zawsze śmieje, że jak wróci bez zapowiedzi to zobaczy "Stefana" uciekającego tyłem :-D:-D:-D

Justyn_ka, napisz proszę jak przebiegał proces IUI, bo może przeoczyłam, a to z pewnością bardzo interesujące

Piaska - powiedz mi, czy to badanie nasienia to robiliście rozszerzone jakieś, co badane jest w podstawowym badaniu?? Musi udać się pobudzić Wojowników i na pewno zaskoczycie naturalnie. Swoją drogą ciekawe jakie jeszcze infekcje mogą mieć wpływ na jakość nasienia i plemników

Phoebe - przeczytałam ten wątek o ph :szok: i wiem, że pewnie ma to jakieś naukowe potwierdzenie, bo już samo to że plemniki z chromosomem męskim są szybsze a z żeńskim bardziej wytrwałe związane jest właśnie z tym w jakim środowisku (jakość, gęstość i zasadowość śluzu) lepiej sobie radzą, ale dla mnie te badania zażywanie różnego rodzaju leków/środków na zmianę ph, irygacje przed stosunkiem to ingerencja w nasze organizmy i boję się, że w przypadku kiedy jak wielu z nas nie udaję się zajść normalnie w ciąże :confused::confused: podobne zabiegi na pewno nie ułatwią sprawy.
Ale na pewno będę Cię podglądać, mam nadzieję, że uda Ci się spowodować zapłodnienie przez odpowiednie plemniczki :-)

JA bardzo chciałabym córeczkę, ( to będzie nasze jedyne dziecko) lub bliźniaki. Z pewnością nie będziemy starać się o więcej dzieci. Chciałabym mieć dwójkę, ale......

Mnie na pewno zioła i Wiesiołek spowodowały większą ilość śluzu, bo odkąd skończyła się @ jestem wciąż wilgotna, śluz na razie kremowy, ale czasem zdarza się kremowy-rozciągliwy :confused: może tym razem w okolicach owu pojawi się dużo śluzu płodnego

kobietka - hejka ;-), wylecz szybko obie infekcję i do dzieła... Ja też choruję i nie możemy na razie się kochać, bo nie mogę zarazić męża :angry:

ewka - widzę, że jesteśmy z tego samego województwa, mało nas tu z Kujaw, najwięcej chyba z centrum i południa

Leemonca – tak, to było pełne badanie łącznie z przeciwciałami przeciwplemnikowymi i dużo różnych rzeczy tam jeszcze było. Niestety nie mam badania przed sobą, ale mogę w domu sprawdzić.

reklama
Kinia ja też zainstalowałam na tel aplikację i też co jakiś czas mi pokazuje, że błąd i nie chce się włączyć, wtedy też wchodzę przez chroma normalnie. Nie wiem dlaczego tak jest.

Do góry