reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2013

reklama
Dzień Dobry Kochane,
ja również trzymam kciuki za dzisiejsze bety, czuje, że będą wysokie:tak:. Zajrzę tu wieczorem ( bo jestem w pracy) i pogratuluje Wam Kruszynek:-)
Pozdrawiam, Miłego i spokojnego dnia:happy2:

Lamorela - jeszcze tylko jeden drobiazg, szybki seksik, zapłodnionko - już jestem :-D:-D:-D

A teraz uciekam, muszę stworzyć pewnie pismo, zrobić listę zakupów -mamy ochotę na sałatkę śledziową i czekoladowe fondanty więc uciekam na zakupy i do domciu.

no jestem z kawką kolejną , mam dziś krupnik sama siedzę i nie ma do kogo gęby otworzyć , jak byłam u taty to był on i babcia było z kim pogadać ,a teraz znowu będzie mi się dłużyć dzionek mąż wróci koło 18 dopiero ,ale na szczęście mam Was , no i trzymam mocno kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

cześć wszystkim - oczekującym na wyniki, testującym lub tych w trakcie staranek :)

mam pytanko - czy jest możliwe żeby test owu był już 2 dzień pozytywny?
dwie krechy widoczne niezaprzeczalnie... co to znaczy?
:szok:

oczywiście za wszystkie trzymam &&&&& i czekam niecierpliwie na kolejne potwierdzone II i betki !!!

dobrego 13-tego - żeby był szczęśliwy dla wszystkich

Leemonca spokojnie, u mnie szybki seksik zapłodnionko też jeszcze pewnie potrzebny, ale spokojnie, będzie seksik to i zapłodnionko się trafi!

lamorelka Kochanie, a ja dostane zaproszenie do Czerwcówek? Dziewczyny w majówkach są miłe, ale nie umiem nawiązać z nimi tematu. Wolałabym zostać z Wami.

Dziewczyny, robiła któraś z Was test Quixx duo? Ja robiłam dwa razy i pokazuje I kreskę :szok: a na innych wychodzi. Dopiero co w internecie przeczytałam, że ten test raczej dla osób starających się in vitro. Czy to możliwe, że mi nie wyszedł :|?

Grzaneczko, może być za wcześnie <przytul> nadal trzymam kciuki &&&&&& :*

natkusia, wydaje mi się, że u Ciebie jest ta fasolka &&&&& :*

reklama
Do góry