Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Miss jak w porzadku lekarz to wypisze ci zwolnienie...
Bierz leki...a niemozesz isc na chwile do rodzinnego zeby ci wypisal...na pare dni?
Daj znac co podjelas!
Julia
Wlasnie o tym myslalam ale co ja mu powoem? Ciekawe czy mi wypisze w ogole :-( a jak nie wypisze to nie wiem czy kiero sie zgodzi na urlop na rzadanie .
Miss urlop na zadanie jak sama nazwa wskazuje jest na zadanie nie musisz go pytac o zgode. W roku przysluguja ci 2 albo 3 takie dni. Mozesz zadzwonic teraz i powiedziec ze jutro nie przyjdziesz do pracy i tyle. Moze cie wiesz gdzie pocalowac. ;-)
Miss urlopu na zadanie masz 4 dni, jak nie to mowie idz do rodzinnego!
Bierz leki i duzo odpoczywaj, moze to plamienie ze wzgledu na to ze dzis termin ale lepiej dmuchac na zimne!
A pojdzie na bete to bardzo dobry pomysl
Kornelia zaraz cie wpisze no trzymam kicuki&&& i tak jak mowisz bez spiny
Lili kochana no widzisz troche czekania jest ale wierze ze znajda przyczyne! trzymam za was &&&&
Jutro pojde z mlodym do doktorki i wezmme opieke do srody. Z ginem gadalam. Mam powtorzyc jutro bete . Brac lytke 2x2 i jak jutro bedzie 3x wyzsza od wtorkowej maam sie umowuc na wizyte czyli bete powinnam miec mimimum 23. Prosze was bardzo mocno o mocne kciuki!