reklama

Staraczki 2014 :)

Dzień doberek,

julia: z przerwaniem stosowania leków to chyba zawsze będzie nasz wybór, w sensie osoby, która przyjmuje. Są przypadki, że organizm łapie to coś i nagle ciąża się pojawia...Te leki co ci zaproponowali to drogie są. To trudna decyzja...Z drugiej strony do farmakologii zawsze można wrócić. Nie wiem sama co bym zrobiła :( Chociaż ja też się czasem zastanawiam ile dać sobie czasu na wspomagaczach...

kasikz: powodzenia kochana. Podejrzewam, że takie wyłączenie się z normalnych czynności jest trudne, zwłaszcza przy pracy i dziecku, ale jak trzeba to trzeba :( Będzie dobrze. Już niedługo :)

missiiss: masz współlokatorkę? Fajna chociaż? Jakieś wieści u ciebie?

kornelia: o jaki sprytny groszek :D A na co ma teraz ochotę jak mięsko poszło w odstawkę? Warzywka? Owoce?

anula: ale zaskoczenie z tekstem synka :)

U mnie biało i zimno, bo prawie -10! Wizytę mam dopiero po południu, więc mam dużo przed sobą roboty :)

Udanego dnia ;)

reklama
Kasik
Dzieki. A jak tam Twoja dzidzia? Oszczedzaj sie choc ja tez mam 4 latka w domku i po czesci wiem jak to jest.

W ogole zouza i watpliwosci dlugo sie nie pokazywaly... blair to juz chyba w ogole zniknela.

kornelia1802, a niech Cię kropek męczy tymi protestami! :) Cały urok w tym :))

julia0903
, eh obyś miała rację, to by było wejście w nowy rok.. :) no ciężko powiedzieć, nikt nie potrafi przewidzieć co jest lepsze w danym przypadku, jak Ci serce podpowiada :))

kasikz, uważaj na siebie i duuużo zdrówka, szczęśliwego rozwiązania :*

Jugosława, kciuki za wizytę, spokojnie, wszystko bd dobrze :*** u mnie też mróz :)

Jak wstałam rano i zobaczyłam, że menda kolejnej nocy nie przylazła to myślałam, że zwariuję ze szczęścia, oby tylko to nie był fałszywy alarm :( jutro rano zrobię test, sylwester w końcu, muszę wiedzieć czy mogę napić się szampana ;) choć mam nadzieję, że nie będę mogła go tknąć..

Jugoslawa
A mam juz pelna sale. Jedna na porodowke juz poszla. Druga czeka co z nia a trzecia pyskata i ta co jej wszystko przeszkadza chyba jeszcze zostanie pare dni :Oo_O:O

Moniusia
&&& walnij tego testa dzis no nie badz taka ;-)

Ostatnia edycja:
Witam z rana, ja nie wyspana:/

Kasik Menopur mam zapisany, to jest to o czym piszesz? A jak dziala na pecherzyki? Bo u mnie w lewym jajniku rosna ladnie do pewnego momentu i sie zmiejszaja:/
Kurde kochana trzymaj sie! Jeszcze przez neta mozna zamawiac, dasz rade kochana!
Ile zostalo ci do konca? Bo jestem na tel a tu niewidac:/

Jugoslawa wlasnie do tych lekow mozna wrocic a z Clo juz jechalam pare miesiecy wiec za chwile zostalabym bez niczego...no chyba ze tez takie drogie leki by zapisal...

Miss kochana zouza juz z miesiac sie nieodzywa, na OvuF widze prowadzi dziennik, ale znikla ...moze przyjdzie kiedys i pochwali sie jak jej sie uda;-)

Moniusia trzymam &&&&&& po terminie moglabys i dzis zrobic w poludnie;-)

mississ, Bosz z tymi babami :P jak ja nie nawidzę takich paniusi co właśnie im wszystko przeszkadzaaa, w ogóle czym dłużej żyję to bardziej nie lubię ludzi ;p 3maj się tam :*

Mówicie? Pewnie jak już kupię dziś to pewnie i zrobię wieczorem, bo nie wytrzymam, ale mega się boję, że znowu dupka blada, no, ale dobra - podzielę się Wami (smutną pewnie;p) informacją wieczorkiem jakoś .. :)

Moniusia
Nakopie ci zaraz do dupki ;-) bedzie wesola nowina!:-D

Julcia

O to nawet nie wiedzialam ze zniknela.

Chyba zaraz wyjde z siebie i stane obok! Zawolali mnie do zabiegowki. Jakis niezadowolony stary lekarz mowi na fotel bierzemy posiew! A ja mowie ale jak to przrciez ordynator i moj lekarz kazal mi 7 dni od antybiotyku odczekac a to dopiero 4 dzien dzis mija na co on ze nie wazne powinno wyjsc dobrze a ja mowie"powinno?? To super" a on do mnie a co pani sie chyba boi pobrania tego posiewu na co tylko parsknelam smiechem i mowie ze slowo powinno mnie kompletnie nie przekonuje... z reszta z lekarzami co innego ustalalam a pana nie znam i mi pan miesza w glowie. Oburzyl sie oczywiscie. I do mnie na fotel! To jade dalej aha biore luteine dopochwowo a z tego co wiem minimum 5 dni od wszelkich lekow dopochwowych tez trzeba odczekac. Ten sie wkurzyl i mowi a kiedy pani ostatnio brala ja mu mowie wczoraj po 22 giej. Ale juz przeszlam na podjezykowa... steknal se tylko i powiedzial to 3 dni trzeba odczekac prosze wyjsc. ***** mam dosc tego *******onego szpitala!!!:-X:-\:-\:-\ aaggrr a usg jak nie bylo tak dalej nie ma MASAKRA!!!!

Ostatnia edycja:
Miss a mówi się, że ciąża to cudowny czas w życiu kobiety :/ a Ty masz więcej nerwów niż pożytku :/ oby Maleństwo Ci wynagrodziło to po porodzie i obys zapomniała o tych strasznych przeżyciach!

reklama
moniusia: testuj, testuj, bo spragnione jesteśmy dobrych informacji :D Niech ten rok się pozytywnie skończy :D Dosłownie :D

missiiss: oj najgorsze takie baby co im wszystko przeszkadza. Nie ma na takie rady, no może poza zatyczkami do uszu albo lekami usypiającymi :D Co ja walniety szpital :/ Ja nie wiem, żeby taki bałagan był na takim oddziale :/ Nikt nie wie co ktoś robi? Nie wiedzą co pacjent bierze i co mają robić? Masakra :/ Musisz kochana przeczekać, żeby ci ten szew założyli, żebyś spokojna do domku wróciła i szczęśliwie donosiła ciążę. Żeby ich tam nie oglądać przez ten czas. Co za paranoja :/

julia: musisz sama podjąć decyzję. A co na to twój facet? Może jakoś razem łatwiej podjąć decyzję. Zwłaszcza, że to potrzeba dwójki chętnych do staranek. Nie wiem ile mój wytrzyma jeszcze :( Eh, że to wszystko musi być takie skomplikowane :/

lux: głowa to pewnie na pogode cię boli? Ja bez kawy dzisiaj nie dałabym rady :/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry