reklama

Staraczki 2014 :)

My z corka na sankach bylysmy bo nawet mi sie wstac niechcialo zeby ja zawiesc do przedszkola heh.

Jazza ja podobnie jak ty jestem ciepla klucha;-) zima to wogole nosa bym niewyciagala na dwor hehe

Jugoslawa to wolne mam juz od piatku;-) jutro do pracy i do soboty bede chodzic na popoludnie....na sama mysl mi sie niechce, dzis jade tylko na paznokcie do kosmetyczki i reszta w domku pod posciela;-)
Kciuki za wizyte;-)

Anula88 a niewiem niemoc;-) z lozka niemoglam sie zwlec ale udalo sie i wyszlam z mala bo jeszcze tej zimy niebylo dluzej sniwgu gdzie by mogla na sanki wyjsc

Anula88 nic niejest przesadzone kochana!!!tak na pocieszenie: Co ja mam powiedziec ciazy z tego cyklu na bank niebedzie wiec....;-)
Mam to gdzies przyzwyczailam sie heh.

Miss odezwij sie!!!!;-)

reklama
Jugoslawa, Moniusia przesyłam troche pozytywnej energii, nie smutac sie kochane ;-)

Julia no to corcia sie pobawila na sankach troche:-), a u nas za malo sniegu na sanki, ale to troche zabawne, bo jak bylismy dziecmi to najwieksza frajda byla zabawa w sniegu, a teraz to nie wyobrazam sobie tego, ale z dzieckiem to co innego, moze i ja ze swoim bede szalec na sankach :-)

Asia fluidki podkradam i szczesliwego rozwiazania życze:** A Ty cesarka? Czy naturalnie rodzisz?

Jugoslawa dzieki ze pytasz, z jednej strony jest ok (test ze slaba druga kreseczka ,ledwo widoczną) a z drugiej sttrony nie ufam testą, i troche czekam na okres....ciekawe co tam lekarz wypatrzy oby ju bylo po owulacji :)

Jołasia nic się nie stresuj bo wszystko się ułozy....:*

Anula skąd te wątpliwosci? Pzeciez Ty masz tyle objawow? Gorzej ze mną bo ich nie mam;p

Lux zazdroszcze sexiku od rana... ja od rana sama;D

julia: mam nadzieję, że po wizycie u kosmetyczki twoje samopoczucie się poprawi :) Na mnie działa :D Co do wolnego to może za krótko...ale wiadomo jak to jest, mnie to się wydaje, że nasze organizmy się domagają słońca i dlatego są zmiany nastroju i chandry w okresach jesiennych i zimowych. Dobrze znaleźć jakieś wytłumaczenie :D Fajnie, że z córą na sankach byłaś.

jazza: chyba złapałam trochę energii od ciebie :D Albo po obiedzie mi się polepszyło :D Jak w biurze? Widać światełko w porządkach i ogarnianiu wszystkiego?

smerfik: oooo to dobra wiadomość z kreseczkami :) &&&&&&&&& żeby jednak @ nie przyszła. Niedługo wszystko będzie jasne :) Liczę na to, że szczęśliwa passa II została już rozpoczęta i teraz będzie już tylko lepiej.

U mne się jakoś zachmurzyło i ciemno się zrobiło :/ Normalnie jakby zaraz miała się zerwać jakaś burza :| Coś mnie kłuje prawy jajnik, ten w którym była torbiel...oby nie było kolejnej. Ja ten cykl i tak na straty spisałam, bo boboseksu dużo nie było. Za dużo mieliśmy na głowie, stres, zmęczenia i tyle z tego wyszło. No nic jutro się dowiem czy dostanę coś na pękanie pęcherzyków czy nie.

Jugosława żadnych torbieli.... moze po owulacyjnie jajnik kłuje:) u nas też ciemno i ponuro..a co do testu, nie nastawiam się bo zrobiłam jakiś test z rossmana, ja im za bardzo nie ufam...poczekam do sb na spokojnie,.. bez stresu...cyce bolą ,a raczej sutki , więc jakiś objaw jest, i wzdety bruszek ,ale nie caly tylko tak bardziej podbrzusze, nie wiem o co chodzi,.... powiem wam szczerze , ze chyba troche czuje sie spokojniejsza, jak teraz sie nue da to bedziemy probowac do skutku.... w koncu musi sie nam wszystkim poukladac....

miss gdzie Ty jestes?

Anullka walnij jutro testa plisss :* ja jak mialam ciężki czas i sie mocno nakrecalam to kupowałem 50 testów i jak tylko przyszła mi myśl ze mogę byc w ciąży to testowalam zeby mieć spokojną głowę (tylko ze ja czułam ze w ciąży bez llekarza nie bede raczej)i zeby sie tylko nie nakrecac :) a u Ciebie to wygląda obiecująco wiec tak czy siak zatestuj:*

reklama
Wiecie co,zablokowalam sobie dostęp do konta bankowego i musialam zadzwonić na cholerna infolinię ale facetowi się oberwalo i na dziecko nawrzeszczalam bo z psem szalał-no wyprowadzilo mnie to z rownowagi .... co jest ?

Nie testuje jeszcze tozto 8dpo ... poczekam do soboty chociaż albo co ....

Lux ,Wątpliwości chciałabym , baa marze o ciazy ale jakoś nie czuje potrzeby testowania .... chyba zdecydowanie za wcześnie ....

Jula ciesze się ze dzien udany i cora zadowolona ...

Miss co z tobą ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry