• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
agnieszkak2 Te wszystkie czynniki obnizaja poziom magnezu w organizmie

alkohol
  • Picie dużych ilości kawy
  • Dieta przesadnie bogata w tłuszcze
  • Zażywanie leków przeczyszczających, antybiotyków
  • Silny, długotrwały stres
no i ciezarne duzo wydalaja go z moczem

alkohol no cóz codziennie nie pije ,kawa mam zamiar nie pic bo se inke kupiłam ,dieta yyyy jak ja mam w lodówce wedzonke i co mam zrobic, leków nie biore, stresssss hehe to chyba męża musze z domu wydlegowac bo rzuca palenie i strasznie jest denerwujacy

Witam,

Agniecha dzieki za wsparcie:-)
Anula ja o klinice to juz od września mówię mojemu. Poza tym mój gin ciągle mi mówi że juz tylko klinika. Jak okazało sie ze mój ma bakterie to postawiliśmy na jej wyleczenie i teraz czekamy by plemniki od nowa sie wyprodukowały, stad te badania nasienia na początku marca. Niezależnie od wyników na wizytę i tak idziemy do invimedu. Wiem, że dla mojego takie badanie nie jest przyjemne ale nie opierał się za bardzo. Chodź wyniki wydaje mi sie że były dla niego większym szokiem. I ciągle powtarza że to przez niego nie udaje sie nam. A przecież razem w tym siedzimy.
Dzięki za wsparcie Anula:-)
Co do laptopa to na szczęście to tylko zasilacz ale jakoś nie mam czasu go zamówic na necie.

Ja dziś miałam okropna końcówkę dnia w pracy. Taka klienta że po prostu masakra. Dawno tak nie maiłam dość mojej pracy pod wzgledem braku pomocy w sprawie dot klienta ehhh jak tylko dotarłam do domu to na rozluźnienie pół szklanki piwa sobie wypiłam- to kompletnie nie w moim stylu tym bardziej ze próbuje wogóle nie pić - sama siebie zaskoczyłam.

W pracy nie mam możliwości was nawet podczytywać ostatnio. a produkujecie jaks szalone :szok:

Susel witaj:-) dawno Cie tu na bb nie widziałam :-)

Asia Szw dzieki:-) nie uciekam, nikt mnie tak nie rozumie jak Wy:-) tym bardziej ze ja nie mam z kim pogadac jak sie z tymi całymi staraniami czuje. Moja mama nie wie wszystkiego, bardzo ja kocham ale "papla" z niej. wie ze sie staramy i ze mam wysoka prolaktyne i wystarczy. Siostra mnie nie rozumie bo im drugie dziecko "niby" w 1-szym cyklu udało sie zrobić. I jej trudno zrozumieć że nie jest to takie łatwe.

Dobra znowu Wam marudze, sorry.

Własnie doczytałam ze ominał mnie narodowy dzien bzykania, szkoda..

Iwo to można juz gratulować fasolki?:-)nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę. Trzymaj sie ciepło:-)

Reszty nie nadrobiłam, moze jutro, miłego wieczorku dziewczyny:)

Brrr specjalnie dla ciebie dziś też zrobimy narodowy dzień bzykania :) Anula ma ciągnący śluz więc już pewnie zaciera łapki na Adasia, Blair też musi G namówić aby punkt G znalazł :) ja to zawsze mam ochotę, Mychunia chętnie do nas dołączy może i Maluś i reszta dziewczyn, jeny jutro w pogodzie będą mówić o jakiś dziwnych dźwiękach znad morza po same góry przez centralną Polskę z rozwianiem od wschodu na zachód :) hihi

P.S I nie marudzisz!!

Iwo piękny teścior :D

Kasik spokojnie idiotów nie brakuje :no:
fajne drzwi :)

Anula ja zwykle po obiedzie mam chwilę śpiączki :P
udanych zakupów :D ja za śluz podziękuję, mam tyle że pływać można :tak:

Aśka chyba żartujesz! jakie doliny? uśmiech raz! poproszę :D
wow jaka kolekcja magnesów!
haha no mam nadzieję że będzie dziś szukał i że znajdzie :D

Aschlee super! tak trzymać, żadnych plamień już :)
dobrze wiedzieć o tym magnezie, trzeb się będzie przejść do apteki

Gośka &&&&&&&&& za bliźniaki :D

Agnieszka hahah genialne zdjęcie!

Brr - dołączysz niebawem :tak: buziaki ;-****

Lalka
- dyzur na forum jest do 21.00, trzeba cierpliwie czekać :-D

Gosia - niezły ten małż ale chyba faceci tak mają :rofl2:
mój rano w ciągu godziny rozplanował kolejne 3 lata, łacznie z kupnem samochodu, remontem mieszkania, wakacjami i spiralką po porodzie :-) ten to ma rozpęd..........

Dziewczynki kto chce tego wiesiołka? prosze przesłać namiar na priv. Mam poczte w pracy to moge nawet jutro wysłać :tak::tak::tak:

jołasia-witaj!
goska03- Mam nadzieje że będą bliźniaki powiem że mi również się marzą chodz mam już córcie:) chyba chciałabym 2 dziewczynki lub parkę :)
agnieszkak2- na początku lutego i nie przez neta nawet nie wiem jak to jest przez neta ale chętnie się dowiem w każdym razie pieniążki są i jestem mega szczęśliwa!

a tak wg. nie pisalam tego mimo że się nie zabezpieczamy nie bardzo abym w tym i w następnym miesiącu sobie wpadła bo moje dziecie ma jakiegoś wirusa z grupy osp...:/ w każdym razie będzie to będzie ale marzy nam się podwójne szczęście!
poza tym piękna produkcja nie wiem czy jutro rano będę ale wieczorkiem postaram się wpaść przeczytać co u was:-D i postraszę troszkę panie...bo zaczyna mi się TU PODOBAĆ!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry