• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

ale iwo:) na to 3-cie to może będzie kiedyś szansa jak sam od razu zastrzegł ze 2 wystarczy ;-) *czyli czuje ze cos może się jeszcze trafić ;-)

ale i tak jego reakcji na 1 ciąże - mega niespodziewajke dla męża nic nie przebije mniej więcej tak to szło:
Mąż: ale na pewno ?(a ja mu USG z zalążkami łapek)
Ja: tak pewne
Mąż: no ale zaraz kiedy się dziecko chrzci? (siostra właśnie moja urodziła parę dni wcześniej i myślała ze mu chodzi o mała siostry)
Ja: nie wiem tak na 3 miesiące się chrzci.
Mąż: to czekaj kiedy się urodzi?
Ja: no wrzesień
Mąż: no kurde to nie będzie spokojnego bożego narodzenia (był styczeń)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej ja już w domku, czekam na G :)
Biorę się za czytanie i odpisywanie, a tymczasem dziele się z Wami moją chwilką relaksu :)
uploadfromtaptalk1393265521408.jpg

Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka

Załączniki

• uploadfromtaptalk1393265521408.jpg
    uploadfromtaptalk1393265521408.jpg
    32,7 KB · Wyświetleń: 39
Asia piękna kolekcja :-D my wszędzie gdzie jesteśmy kupujemy monety :-)

agnieszkak dobre :-D

Gosia za bliźniaki :-D

mi się udało znowu męża ograć a obiecał mi, że możemy codziennie grać :-)

właśnie rozkoszuję się szarlotką mniam

dziewczyny mowcie co chcecie....ja nie wiedzialam ze magnez jest tak wazny w ciazy:szok::szok::szok: zastanawialam sie dlaczego az tyle tych tabletek magnezu mam brac dziennie i co sie okazalo...

W czasie ciąży magnez nie tylko chroni przed przedwczesnymi skurczami macicy, wspomaga także prawidłowy wzrost płodu. W jakie produkty powinnaś wzbogacać swoją ciążową dietę, by dostarczyć sobie i dziecku odpowiednie dawki magnezu i jak rozpoznać niedobory tego pierwiastka?
Przedłużający się niedobór magnezu w ciąży może okazać się niebezpieczny: najgroźniejsze powikłania to stan przedrzucawkowy i zatrucie ciążowe, zbyt mały i powolny przyrost masy ciała dziecka oraz przedwczesny poród.

Jakie zadania spełnia ten pierwiastek w twoim organizmie? Przede wszystkim pomaga budować i naprawiać tkanki, kości i zęby, rozluźnia mięśnie, reguluje poziom cukru we krwi, zapobiega skurczom, bierze także udział w prawidłowym tworzeniu się kory mózgowej i tkanek płodu.

We wczesnej ciazy jego niedostatek moze powodowac poronienia !!!!!!

No szok czlowiek sie uczy cale zycie:-D:tak:

Ostatnia edycja:
nie wiem co się dzieje , jestem świrkiem na całego chyba :-) uśmiejecie się bądz nie uwierzycie mi , brałam teraz prysznic i dziś patrze znów te pajączki i widoczne żyły na cycy + drugi raz to widze w ciągu paru dni coś wycieka mi z sutków woda i coś białego :sorry2:cosik takiego , no i przy aplikacji lutki bardzo ale to bardzo maciupka kropelka krwi sprawdzałam i wiecej niemam . brzuch lettko boli jak na @ , przyjdzie pewnie , co jest .... to niewiem :unsure::rolleyes2::oo:

goska03 - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Didi ,Kajuta,Rainbowmune witajcie
yes2.gif.pagespeed.ce.odCVgD4k4B.gif

Jestem niewiarygodnie zmęczona po pracy. Nawet nie miałam czasu zjeść śniadania. Jutro będzie lżej.
Po pracy ginekolog, przejrzy me jajniki na wylot. Powie co w nich widać itd
Zajadam się chrustami. Wczoraj robiłam. Na czwartek pączki na serku homogenizowanym.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry