• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

Asiu I ja w Dąbrowie Górniczej pewnie też nie byłaś:happy:
Anula ty nie obdarowuj tylko korzystaj z tego pięknego śluzu:tak::tak:
Uciekam na fitnesss- poćwiczę pośladki brzuch i uda i poplotkuję:tak:

reklama
Oto moje zbiory

Załączniki

• 1393262622759.jpg
    1393262622759.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 50
Rany dziewczyny na razie zadnego plamienia normalnie mam nadzieje ze juz tak zostanie na stale bo jakos mi to nie dawalo spokojnie spac w nocy:tak: moze tam faktycznie muisalo sie cos oczyscic ze starej krwi i dlatego tak...:tak:

matko no co za produkcja, szkoda ze nie płaca ileś stron wyprodukowanych ;-)
Zaraz Was nadrobię, przyznam wam się do robienia bety, a wiec jak pytałam Was czy myślicie ze wyjdzie chyba 10dpo mówiłyście ze może wiec zrobiłam 19.02 w środę ok 14 godz. i było całe piękne 0, aż się zdziwiłam bo jakoś gdzieś kiełkowało mi ze jajo zostało dopadnięte, następnego dnia Asie poszła na bete i tez miała 0. NO a 3 dni później 22.02 sikany cień cienia... gdzieś wyczytałam ze beta wytwarza się ok 48 godz. po zagnieżdżeniu..., wiec daje swój przykład jako info ze chyba jedna nie ma co za szybko lecieć na bete....

Mąż został poinformowani, test został pokazany... pierwsza reakcja o matko to musze ze 4 razy przed listopadem na wakacje jechać, no i działkę chce już szukać bo ciasno mu będzie (mamy 60 metrów wic i 3 byśmy tu pociągli no ale nich mu będzie), po godzinie mówi ale wiesz na 2 to już poprzestańmy bo 3 foteliki to inne auto byłoby potrzebne.
Także kciuki żeby bliźniaki, żeby bliźniaki ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry