• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
agnieszkak2 o bocianach powiadasz??? a wiec nadchodzi wiosna wiec za niedlugo bedzie ich coraz wiecej takze polowac dziewczyny a jak juz upolujecie to lac po tym czerwonym dziobie ze tyle nam wszystkim kazal na Fasolki czekac;-):-D na drugi raz sie nauczy zeby nieco bardziej sie spieszyc;-)

haha a potem zamiast ja za nim to on za mna bedzie co rok latał bo sie bedzie bał dostac :-D no wiesz druzuna piłkarska aż tak bardzo mi sie nie maży....ale jak go złapie to łomot i za Was dostanie:tak:

KasikP- dzięki! Dajesz nadzieję!

No nic ubieram się i jadę po moje drzwi :laugh2: jedzie jeszcze z nami Tata, który ma Adasiowi pomóc drzwi zapakować do busa i jeszcze mama przed chwilą się wkręciła, bo powiedziała, że pojedzie z nami i szybko obok sobie pójdzie do centrum handlowego na zakupy ciuszkowe. Hmm... czy to Wam kogos nie przypomina? Bo ja już wiem chyba po kim mam WE KRWI ten ZAKUPOHOLIZM! :szok::laugh2:

Odezwe się jak wróce! :tak:

Aaa... i u mnie taaaaki płodniutki przeźroczysty ciągnący się śluz w takiej ilości, że mogłabym jeszcze kilka z Was obdarować w razie potrzeby, hihi! Wiem, to było obrzydliwe z mojej strony :szok::laugh2:

Lalka :) nie mów głośno. Nigdy nie byłam w Kielcach, a zbieram magnesy na lodówkę ze wszystkich miast w których byłam, więc i do Kielc mogę się wybrać :)

reklama
Asia : a co myślisz że ja żartowałam :-) spontan kobieto , może być ciekawie , zaszalejemy , niemam na myśli tych cmoków bo co nie którzy biorą nas tu za les haha :-D tylko moooże o dobrą zabawe lub jakieś %%

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry