reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2014 :)

Oluś, Dominika dzisiaj teorię z prawka :) A i dziękuję za zaproszenie :*

Dominika, co do rozstroju żołądka to stawiam na stres przed egzaminem. Ja za każdym razem jak miałam iść na egzamin miałam problemy z żołądkiem. Ale to normalne. Najważniejsze, że zdałaś i została nam tylko praktyka. Kochana, jak chcesz to trochę odsapnij po egzaminie. Masz 6 miesięcy od zdania teorii, aby zaliczyć praktykę. Twój synek to długo wytrzymuje. Ja od 3 dni z młodszą na rękach, bo inaczej nie zaśnie póki nie zapomni o butelce. Ale dzisiaj wyjątkowo wołała "mama pać (spać)" i pokazywała na łóżeczko. Moja młodsza córka uwielbia pieski i za oknem zanim poszła spać słyszała psa i od razu chał, chał. Ja do małej mówię "Piesek idzie spać", a ona do mnie aż się zdziwiłam "chał spi". Jak usypiałam młodszą, to starsza z nudów przed 20-tą zasnęła na moim łóżku :p Moje to śpią przeważnie od 20/21-wszej do 8/9-tej rano :) Czasami zdarzy się, że rano około 6/7-mej wstaną.

Ja już wykąpana, wypachniona i tylko pozostało mi czekać na męża :D Musiałam ogolić się, bo trochę się zapuściłam (nerwy i dlatego). Aż wstyd byłoby iść tak do lekarza :p

reklama
Maluś powodzenia jutro. Trzymaj się wszystko będzie po Twojej myśli !!

Ja też już spadam, dużo emocji jak na dzisiejszy dzień, a jutro do pracy na cały dzień.

Życzę Wam wszystkim miłego wieczoru :)

Dziewczynki pisałyście o wiesiołku, to powiem Wam, że jak byłam teraz w klinice to ginka kazała nam obojgu (M i ja) brać dwie kapsułki dziennie Oeparolu. I stosujemy się do tego :-)

Witam dziewczyny. Czy mozna dolaczyc do grona staraczek?:) Jestem daleko w tyle nie dam rady nadrobic 116 stron wpisow :) Ale mam nadzieje ze jakos wdroze sie. Mam na imie Emilia jestem mama prawie 3 letniej dziewczynki :) Wczoraj pozbylam sie implantu antykoncepcyjnego i zamierzamy rozpoczac starania o rodzenstwo dla naszej corki :)

Witam dziewczyny. Czy mozna dolaczyc do grona staraczek?:) Jestem daleko w tyle nie dam rady nadrobic 116 stron wpisow :) Ale mam nadzieje ze jakos wdroze sie. Mam na imie Emilia jestem mama prawie 3 letniej dziewczynki :) Wczoraj pozbylam sie implantu antykoncepcyjnego i zamierzamy rozpoczac starania o rodzenstwo dla naszej corki :)

Witaj ja też jetem tu nowa,dziewczyny napewno przyjmą Cię bez problemu:)

Życzę miłego dnia wszystkim:)

Czesc ;-)
Ja też jestem nowa, Asik ma racje dziewczyny są tu bardzo gościnne :-)
Miłego dnia :-)

P.s. Moja temperatura spadła ;-( nie licze na owu...

reklama
witam z rana :-D

wczoraj padłam przed 21 i skutkiem tego była pobudka przed 7 :-D

Cyntia co Ty mówisz? mi lekarka kazała cały czas brać wiesiołka...

Maluś kciuki za dziś ;*

czarna witaj wśród nas :tak:

udanego dnia :tak:

Ps. Ja po śniadaniu jadę do rodziców, a potem oni przyjeżdżają do nie więc na necie będę dopiero we wt...

Do góry