reklama

Staraczki 2014 :)

Malus
:-* dziekuje bede teraz z wami ciagle bo nie mam nic do roboty ani na glowie ;-)

Agniecha
:-* na wisniowej na endokrynologii leze:-) spoko ordynator smieszny ale zabija mnie badanie np piersi na sali przy wszhstkich. Masakra

reklama
Gochson po cichutku gratuluję i trzymam kciuki żeby to było to :tak: jak bierzesz dupka to jest szansa, że utrzymasz ciążę, bo go się bierze na podtrzymanie ciąży - życzę Ci tego :tak:

Dominika gratuluję :-)

Gabis - brak śluzu albo tzw wrogi śluz może utrudniać zajście, ale niekoniecznie. Na polepszenie bardzo dobre jest siemię lniane :-)
Hmm, siemie lniane mówisz :confused: No to może faktycznie sobie kupie. A w jakiej to jest postaci, jakies kapsułki czy do picia?

A tak wogóle to dziewczyny bierzecie jakieś witaminy czy coś innego? Bo ja tylko folik.

Gochson, niesmiało trzymam&&&&&&&&&&.
Dominika gratulacje :)

Gochson - 3mam kciuki żeby było dobrze i gratuluję.
Później nadrobię lekturkę.
Zdałam 73/74:P dzięki

gratulacje :)

Gochson, &&&&&& trzymam, no i po cichu gratuluję :)

Maluś, myślę że do wakacji to na pewno pampersów już nie będzie :) jak taraz już zaczyna wołać

Ja biorę wiesiołka, kwas foliowy i ten cykl zaczęłam z costagnusem

dziewczyny, przepraszam, że Was tak męczę z tymi testami owu ale przed chwilą zrobiłam i jest mega mega pozytywny :) cieszę się

Gabis ja do tej pory zawsze brałam bodymax, na mnie działa super, wyniki miałam zawsze dobre, do tego on zawiera żeń-szeń, a ja jestem zawsze na wysokich obrotach kawy nie pijam szczególnie więc ten składnik dodawał mi kopa.
Od staranek dozedł folik jeszcze. A teraz pierwszy raz kupiłam Prenatal ProBaby bo tam są też witaminy dla mężczyzny ponoć odpowiednio zbilansowane, aby nasienie było wypasione :) i tam jest już kwas foliowy więc folik trzeba było odstawić.
No i magnez obowiązkowo !

Agniecha trzymam &&&&& :) to Twój czas !!

Ostatnia edycja:
reklama
No jak sobie poczytałam o tym wiesiołku to faktycznie chyba dobra sprawa. Jutro obowiązkowo zakupie.

A co myślicie o Omega 3-6-9 ??

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry