reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2014 :)

Moze nie musisz Olus ale jak zauwazysz ze sie zaczal dziwnie zachowywac muli itp to polecam.

Bezdzietna bez wymowek, myszy tez mozna miec dosc! :-)

Cudzie nasz po co te nerwy? W twoim stanie :-)

Chłop wraca nareszcie ;-)

reklama
Bo to wkurzające. Mam 25 ;lat a to już dla mnie skomplikowane ;p
MASAKRA!!..
Za 5 lat będę się zachwowywac jak babcia. Co to już nawet komputera nie będzie umiała włączyc.. ;p

Iwo - jest, pojawia się i znika. Poczytałam na anglojęzycznych forach o pokrzywce we wczesnej ciąży. Trafiłam na informację, że pokrzywki są jedną z częstszych przypadłości w ciąży. Ja nigdy nie miałam alergii raczej. Wikipedia mnie pocieszyła - ostra pokrzywka trwa krócej, bo do 6 tygodni. E takie tam 6 tygodni swędzenia ;-) Przewlekła powyżej 6 tygodni.

CzekaCudu
- ja też od lat zapisywałam miesiączki w kalendarzyku i bym nie powiedziała wcześniej, że przy standardowych cyklach mam późną owulację. Tym bardziej, że doświadczałam bólu owulacyjnego jak się później okazało zdecydowanie przed owulacją :-p
Bezdzietna - kocham koty. To nie są moje pierwsze kotuchy w życiu :happy2: Mieliśmy kotkę ok. 17 lat. Widziałam Twojego mruczka na zdjęciu - śliczności!! :-D

By dodać wykres do sygnatury trzeba:

1. Skopiować link z Ovufrienda, czyli kliknąć pod wykresem w napis "Udostępnij wykres". Wejść tam w tym okienku, co się otworzy w zakładkę "Miniatura" i skopiować ten link.

2. Wejść w ustawienia, w edycję sygnatury, czyli dokładnie tu:
https://www.babyboom.pl/forum/profile...=editsignature i w pole edycji po prostu wkleić ten link :) Zanim zapiszesz, kliknij "Podgląd Sygnatury", by zobaczyć czy wszystko gra i wtedy tez koniecznie "Zapisz sygnaturę".

CzekaCudu ciche gratulację :) Skoro Ty babcia będziesz za 5 lat, to ja prababcia?:p Zaraz kończę 26 lat i jakoś nie chce myśleć, że coraz starsza jestem. Odkąd mam dzieci lata liczę i jest strasznie.

Cyntia, Aureolcia, CzekaCudu, Zapraszam tutaj :) - https://www.babyboom.pl/forum/stara...ciaza-ze-staraczek-2013-a-68795/#post10430081

Asia, mój M właśnie wraca do domu. Byłby trochę wcześniej, ale musiał do sklepu zajść. Młodszej zęby idą i za bardzo nie chce nam jeść ;/

Miglocka, ciesze się, że się wyjaśniło co u Ciebie :* Trzymam kciuki za kolejny cykl. A co do @ to ja też mam od wczoraj, a dzisiaj od 16-tej zaczęło się ze mnie lać. Myślałam, że wczoraj się zaczęła i skończyła. A teraz co 20/30 minut latam tampon zmieniać ;/

Do jutra :* padam na twarz, bo się dzisiaj na sprzątałam i mam ochotę tylko położyć się spać. Dobrze, że M wraca. Głowa mnie boli, ręce bolą i brzuch przez @. Na nic nie mam ochoty. Dobranoc :*

reklama
Do góry