reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Grochson to teraz trzymam kciuki zeby pecherzyk pieknie rosl
Mnie dzisiaj przyszlo wezwanie na kontrolna wizyte u stomatologa i juz sie boje:szok:

Nooo jestem po pracy, w końcu! Ale tu się działo :szok::szok:

Asiu- dobrze, że podregulujesz te PRL. Fajnie, że ginek będzie Ci obserwował cykl i dokładnie się dowiesz czy i kiedy jest owulacja i czy jest prawidłowa! To bardzo dobrze! Ciesze się, że Ginek ma pomysł na Ciebie :tak:

Maluś- dzielnie Ci kibicuje przy przeprowadzce. Olej Teściów, już dość krzywdy narobili całej Waszej Czwórce! Musisz to przerwać!

Cyntia- trzymam kciuki oby tym razem było dobrze. Czekamy na wieści, na DOBRE wieści dodam :tak:

Gochson- bardzo dobrze, że ciąża poamaciczna wykluczona. Zrobili Ci te laparo? Teraz cekamy na wzrost pęcherzyka!

MotylkowaOna, Olusia, Karolinka- dziękuje, że wierzycie w moją uwolnioną komórke jajowa, hihi :-D

Mychunia- przy Tobie to nie da się być na diecie ;-)

Aschlee- zęby to podstawa! Ale już proszę zmienić nastawienie, będzie dobrze!

Lalka- trzymam kciuki!

Mligocka- no jam nasza chora się czuje? Podkuruj się szybko, bo starania czekają! :-D

Anula1988no ja wiem dlatego tez chodze ale nie powiem zebym nie miala cykora...przek kazda wizyta 239.gifZobacz załącznik 606717

Załączniki

• 239.gif
    239.gif
    9,9 KB · Wyświetleń: 81
No dobra wreszcie do domu dotarlam. U nas taka sniezyca ze cale trojmiasto zparalizowane. Pol godziny garaz odsniezalam grrr.

Gochson trzymam kciuki aby pecherzyk rosl zdrowo.

Ja dostalam Bromergon. Czy ktoras w was to brala?
Dziewczyny u nas jest taki stomatolog ze spac na fotelu mozna. ;-)

Asiu- moja siostra brała bromek, ale nie będę Ci pisać, bo ona akurat źle na niego reagowała i długo nie dała rady go brać... Miała praktycznie wszystkie skutki uboczne z ulotki :-(

Gochson- a pęcherzyk jest prawidłowo umiejscowiony w macicy?

Aschlee- Twoje emotki sa po prostu zaje*** :-D Uwielbiam je :tak:

reklama
Anulka no czytalam wlasnie ulotke troche slabo. Mam brac na noc bo mowil ze moze byc gorzej. Boje sie jedynie zawrotow glowy bo z tym walcze juz tyle czasu i jest to na prawde uciazliwe ze boje sie tego akurat. Ale zaczne razem z tym brac cos na zawroty. Jestem dobrej mysli. A myslisz ze przez to ze prl wysoka to lh moze byc niskie. Ginek mowil ze moze byc tak ze nie ma ovu przytakij prl

Gochson badzmy dobrej mysli

Do góry