reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2014 :)

hej laseczki

Anula -piękne endo, ja miałam po owu 6,8 i niestety się nie udało ale ty jesteś na dobrej drodze

Gochson - o matko ile ty się nastresujesz :zawstydzona/y::zawstydzona/y:&&&&&& za fasolkę!!

Cytnia - nie ma mowy, nie stracisz tej fasolki!!!!!!!!!!! Mocno kibicujemy by było OK!

Brr - :-:)-(

u mnie bez zmian.......

reklama
Anula1988bf4.gifnie chcialam ich za czesto wstawiac ale skoro je lubisz to pewnie czasem wstawie;-) specjalnie dla Ciebie

Załączniki

• bf4.gif
    bf4.gif
    18,3 KB · Wyświetleń: 40
witam, wieczorową porą, myślałam że dziś będzie spokojnie w pracy, o ja naiwna. Jestem wykończona psychicznie... Już mi czasem sił brakuje, najgorsza jest ta bezradność

Olusia nie jestem zwolenniczką solarium, ale w zimie gdy dopada mnie chandra i ospałość traktuję je jak lekarstwo :) spróbuj może i Tobie pomoże

Maluś ojej współczuję sytuacji z Teściami, dobrze że Mąż za Tobą stoi, a nie jak to czasem bywa że przystaje do rodziców. Szukajcie szybciutko czegoś bo się zamęczycie!

Brrr przykro mi że @ się pojawiła, oby następna nie przyszła przez wieeeele miesięcy

Karolina fasolka? :D

Aschlee hehe ja w drugiej ciąży jadłam tylko jajka, inne jedzenie mogło nie istnieć :p więc kto wie, kto wie

Anula &&&& za polepszenie nam statystyki zafasolkowanych :)

Gochson będzie dobrze! musi być!

Cyntia bardzo mocno trzymam kciuki żeby tym razem się udało, daj znać po wizycie

robiłam dziś małe zakupy spożywcze i przerzuciłam się na zdrowsze odżywianie, ech człowiek dorasta :p szykuję powoli organizm :)
I tak sobie dziś myślałam myślałam i wymyśliłam że chyba dm radę pogodzić ciążę z robieniem częściowo doktoratu, tylko w pracy wolę się nie chwalić planami. Bo chociaż są przychylni i mili, to pomysł starania się teraz o dziecko może nie być mile widziany. Więc jeśli G [mój TŻ] się nie wycofa to zrobię badania, większość/całość zębów i działamy :)

a mam jeszcze do Was pytanko odnośnie różyczki, czy jeśli któraś z Was jej nie miała to się na ni szczepiła? bo po szczepionce podobno trzeba pół roku odczekać...

Asiu- tak jest! Za wysoka PRL może jak najbardziej blokować owu. Mówił mi to i ginek i endokrynolog. Moja siostra brała też na noc, ale nawet i to ją nie ustrzegło przed skutkami ubocznymi... :-(

Aschlee- lubie? Nieeeeeee! UWIELBIAM :-D

Iwo- dzięki, ale ja i tak uważam, że 2 tygodnie będę miała równie piękną @ jak obecne endo... :eek:

Blair- dziękuję Ci!

Asiu- wiesz co ja dokładnie nie wiem, ale może z 3 tyg., może miesiąc wytrzymała. Bezesnne noce najbardziej ją wykańczały.

Blair87 byloby super gdyby sie udalo:tak: ale nie bede sobie robic nadziei bardzo duzej bo potem rozczarowanie bardzo boli...Bylam specjalnie w sklepie po salatke z jajkiem,szparagami,szczypioreczkiem i majonezikiem mniammmmmm;-) a do tego na jutro salatke ziemniaczana z podsmazonym boczkiem i majonezem

Aschlee wiadomo, że zawsze lepiej miło się rozczarować, ale ja wierzę że to fasolka się jajek dopomina :D

G wraca z pracy, w końcu w miarę o normalnej porze [tylko 2h nadgodzin] idę zrobić obiadek

reklama
Do góry