reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2014 :)

Nawet nie zaczynam czytac was, nie dam rady.
Dziś skonczyła mi się dopiero @ więc za chwilkę zaczniemy starania. Nie mam zbytnio czasu do was napisac.
Dziś byłam i fryzjera :)

Buziaki Kochane :*:*:*:*

reklama
Anulka tapeta petarda, chciałam podobna w przedpokoju ale w ostateczności zmieniłam plan i mam tam lustro w grubej drewnianej białej ramie i taką szafke na wymiar z kołderką aby tyłek posadzić i buty jak człowiek ubrać :)

Olusia tez uwielbiam ten kolor. jest boski jutro wrzuce fotki :)

No Anulka co do tej cegly to boje sie tego w kuchni ze syf bedzie sie zbierał ja bardzo dużo gotuję, co o tym myslisz??

Anula super ta fototapeta hehe a motylki tez lubie. Moja kumpeka ma motylka tatuaza na piersi.. fajnie to wyglada

Asiu- nie, z tą cegłą nie będzie problemu. Tylko pamiętaj, że w dekoratorni robią tak, ze najpierw ja malują na wybrany kolor i potem jeszcze lakierują! Dzieki temu powierzchnia jest w miare błyszcząca i nawet odkurzaczem na włosiu czy mokra szmatka przeczyścisz kurz :tak:

My w zasadzie mamy 2 pokoje no ale tylko jednego używamy jako salon i sypialka w jednym :) taka mieszanka pełno kwiatów i duże akwarium :p a drugi stale w remoncie.. bo nie wiadomo co tam bedzie. miał byc pokój dla maluszka , a teraz nie ma koncepcji :) i tak stoji tam tylko szafa i rzeczy które "ZAWSZE" mogą się przydac :p

Wiesz co ale kurz to kurz a tłuszcz? jednak mimo okapu zawsze sie zbiera i potem szmatka jak chcesz umyc to kawalki szmaty i kurz i ten tluszcz ...tego sie boje masakrycznie. Nawet juz znalazłam tapete taka fajna ze cieniowana jest i chcialam aby probke przyslali

Motylku my tez mamy 2 pokoje, w jednym jest mlody a w drugim my i spalismy zawsze na wypoczynku. rok temu zmienilismy meble zrobilismy salonowy kacik a po drugiej str wstawilismy te palety jutro zobaczysz :) jak mamy impreze to posciel do łózka materac na stojaka a palety na balkon, stół z kuchni i 13 osób bez problemy wchodzi :)

reklama
Ja mysle ze pokoj w ktorym lubie siedziec bedzie dla mnie i kiedys dla dziecka tylko troche go bede musiala poznieniac i przemeblowac..

Do góry