reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Słuchajcie mój dom ma 170 m2, więc pomieści Was wszystkie nawet z Mężami! Tylko pościel i materace proszę ze sobą zabrać, bo takiego zapasu to ja nie mam :-D:dry:

Blair- proszę Cię koniecznie Kochana pokaż nam te fototapete! Ja uwielbiam je ogladac i lubie patrzeć jak ktoś inny się urządził, aby zaczerpnąć inspiracji.

Ostatnia edycja:
szukajac jakichs zdjęc mojego małego własnego bałaganu natrafiłam na zdjatko mojego wygodnickiego pupilka które tutaj wam wklejam :) DSCN3951.jpg

Załączniki

• DSCN3951.jpg
    DSCN3951.jpg
    37 KB · Wyświetleń: 48
Anula pokażę, tylko zdjęcia zrobię przy lepszym świetle, bo mam do dyspozycji tylko aparat w telefonie :)
w sypialni mam tapetę, fototapety jakoś nie umiem dobrać, ciężko mi sobie wyobrazić jak widzę je w necie jak będą wyglądać na żywo

poprzedni właściciele powiększyli salon o balkon [przesunęli ścianę] dzięki temu po bokach mamy wnęki, jedną wnękę wypełniliśmy półkami gdzie zrobiłam sobie biblioteczkę, z drugiej str chcemy zrobić barek, ściana która była pierwotna tworzy łuk z podświetleniem pod którym stoi stół [teraz w styczniu kupiliśmy] i zamówiliśmy kanapę w kształcie litery C tylko kanciastej i jest olbrzymia :P ma 307cm szerokości, jeden bok 160cm, a drugi bok 180cm, ale zawsze nam się marzył taki wielki narożnik :)
mieszkamy tu od 2 lat, a jeszcze jest tyle do zrobienia...
mam zaciesz z łazienki, bo sama projektowałam :D

reklama
Musicie zabrać siebie, Wasze pęcherzyki i Waszych Panów w pełnej gotowości :-D Olusia mamy luty, co z Twoją kolejna proba do in vitro? Decydujecie się teraz?

Blair- super pomysł na pokój! I teraz takiego apetytu narobiłaś mi na łazienkę, że jutro też musisz mi ją pokazać, hihi!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry