reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2014 :)

He he imprezka u Anuli sie szykuje... jak wszystkie tam przyjedziemy to nas nie pomiesci... he he

reklama
No dobra ja spadam paaaa miłej pogawędki. Dobranoc ide zrobić napad na mojego męża niech sobie nie myśli że seks raz w miesiącu od wielkiego dzwonu:-D

Słuchajcie mój dom ma 170 m2, więc pomieści Was wszystkie nawet z Mężami! Tylko pościel i materace proszę ze sobą zabrać, bo takiego zapasu to ja nie mam :-D:dry:

Blair- proszę Cię koniecznie Kochana pokaż nam te fototapete! Ja uwielbiam je ogladac i lubie patrzeć jak ktoś inny się urządził, aby zaczerpnąć inspiracji.

Ostatnia edycja:
Anula hehe dobre hi hi wezmiemy ze soba wszystko co trzeba i bedzie super... a co mamy wziasc ze soba?

szukajac jakichs zdjęc mojego małego własnego bałaganu natrafiłam na zdjatko mojego wygodnickiego pupilka które tutaj wam wklejam :) DSCN3951.jpg

Załączniki

• DSCN3951.jpg
    DSCN3951.jpg
    37 KB · Wyświetleń: 44
Asia dziekujemy za zorganizowanie imprezki oj bedzie sie dzialo oj bedzie i nocy bedzie malo he he

Anula pokażę, tylko zdjęcia zrobię przy lepszym świetle, bo mam do dyspozycji tylko aparat w telefonie :)
w sypialni mam tapetę, fototapety jakoś nie umiem dobrać, ciężko mi sobie wyobrazić jak widzę je w necie jak będą wyglądać na żywo

poprzedni właściciele powiększyli salon o balkon [przesunęli ścianę] dzięki temu po bokach mamy wnęki, jedną wnękę wypełniliśmy półkami gdzie zrobiłam sobie biblioteczkę, z drugiej str chcemy zrobić barek, ściana która była pierwotna tworzy łuk z podświetleniem pod którym stoi stół [teraz w styczniu kupiliśmy] i zamówiliśmy kanapę w kształcie litery C tylko kanciastej i jest olbrzymia :p ma 307cm szerokości, jeden bok 160cm, a drugi bok 180cm, ale zawsze nam się marzył taki wielki narożnik :)
mieszkamy tu od 2 lat, a jeszcze jest tyle do zrobienia...
mam zaciesz z łazienki, bo sama projektowałam :D

reklama
Musicie zabrać siebie, Wasze pęcherzyki i Waszych Panów w pełnej gotowości :-D Olusia mamy luty, co z Twoją kolejna proba do in vitro? Decydujecie się teraz?

Blair- super pomysł na pokój! I teraz takiego apetytu narobiłaś mi na łazienkę, że jutro też musisz mi ją pokazać, hihi!

Do góry