reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2014 :)

Gochson, nie, nie mam wieści, ale dzisiaj miałam pisać do Miss i do Centki, bo dawno nie miałam z nimi kontaktu, a zaczyna się martwić. Jakiś czas temu jak pisałam do Miss, to odpisała, że wróci dopiero jak pozałatwia swoje prywatne sprawy, bo coś nie tak jest.

reklama
Ja brałam dopiero 1 raz i do tego zastrzyk z Pregnylu ale coś czuje ze d... z tego - więc będę go jeszcze gina cisnąć :-D:-D

Aschee - jak to wyhawtujesz to chyba ci lupę kupię - moja kumpela z działki też hawtuje ale jakieś religijne rzeczy podziwiam takie osoby - ja nie mam nerwów do tego i chyba bym już oślepła

Lalka - wiem jak przeczytałam 1 raz ulotkę to też mi nie pasowało - ja nie mam cukrzycy - więc powiem szczerze że ogólnie nie wiem na co mi to jest potrzebne - ale wiem że po tym niby się chudnie albo nie tyje - fakt na razie po 4 mc schudłam tylko 4 kg - ten lek też jest stosowany przy PCOS. Nie wiem jak przy innych.

Ale się pitoli to forum - nudzi mi sięjakoś miałąm oglądać Pierwszą milość ale mi się nie chce

karolina859 nie nie nie ogladalam filmu, polozylam sie spac... :-)

mychunia i Malusiolka mialam dzis podejsc do lekarza na oddziale, pierw pamietalam ale potem sajgon i mi umknelo.... jednak dalej mnie boli klatka i plecy podczas kaszlu... goraczki nie mam... tylko to....

MotylkowaOna tak malo masz wolnego przez caly miesiac? to ja mam chyba wiecej wolnego a mam 14 dyzurow... aaaa piekne jajeczko... :tak:

U mnie nie widac opcji dziekuje....

Malusiolka mam nadzieje ze nic nie bedzie malej....

Ditte witaj... :-)

ana, Twój mąż dobrze myśli. Wieczór Panieński, czy kawalerski można odpuścić. A poza tym pierwszy raz się spotkałam z czymś takim aby 150zł dać na prezent :| Dając np 10 osób to już masz 1500zł, to co Oni chcą za to kupić. Ja rozumiem na ślub dać 150/200, ale na wieczór Panieński, czy Kawalerski? Oszaleli. A w ogóle to jedziecie na ten ślub, czy sobie odpuszczacie? a Co do prawka, to u nas zdaje się za umiejętności, a nie jak u Was jak w lotto. Też nie jest w porządku. &&&&& abyś w końcu zdała :* I dziękuję:*

Oluś, dziękuję :* Jest o wiele lepiej po kąpieli. Zaraz zrobię kolację i mam nadzieje, że chociaż trochę zje. Na razie siedzi koło mnie i ogląda bajki i widać, że nie jest z nią źle. A Ty kochana odpoczywaj :*

Ostatnia edycja:
Asia ja dzis sluzbowo. Jak sie ma male dziecko to trudno sie wyrwac z domu, tym bardziej ze pracujemy i jedyny czas zeby pobyc z rodzina to weekend...no a w marcu mamy imprezke bo mlody konczy 2 latka.

reklama
Do góry