reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
musimy bo mój jest świadkiem - z tego względu, że ta kuzynka byłą u nas, a moja teściowa dodatkowo jest jej chrzestną - jej śp. ojciec to brat teściówki. A najlepsze , że 15. 03 robią tzw. domówkę dla znajomych i my też jesteśmy zaproszeni a cwaniaki zamiast kwiatów zarzyczyli sobiwe wina żeby mieć na tą imprę

Lalka, ja w domu spędzam mój M dzisiaj pewnie około 22-giej wróci, a jutro od 16/17-tej do pracy i wróci 3/4 rano. Więc nici z ostatków.

ana, widać że dobrze kombinują. Eh.. jak ja nie lubię takich ludzi.

Hej Słoneczka :***
dziękuję Asiu za interesowanie się co się ze mną dzieje :*** jesteś najukochańsza :***
jakie to z jednej strony smutne że osoby które tak naprawdę nas nie znają bardziej się o nas martwią niż Ci bliscy ...raz jeszcze ogromnie dziękuję :***
stęskniłam się za Wami nie będę ściemniać :) Asia cos mi wspominała o jakimś Crazolskim wypadzie ;D robimy Kac Wawa czy coś ;P

Przepraszam że się długo nie odzywałam ale miałam gorsze dni... tak jakoś falowo uderza we mnie nadal ta strata i nie mogę sobie z tym poradzić :( znów zaczęło się oglądanie usg i testów ciążowych (śliczne dwie kreseczki) ehhh...

Wybaczcie ale nie dam rady przejrzeć tylu stron co napisałyście... to moje pierwsze usprawiedliwienie :) pierwszy minus... a wiecie że trzy minusy to jedyneczka :)

ściskam każda z osobna :*** całuje małe fasoleczki :) :*

Malusiolka tez masz wrazenie ze te dzieci tak szybko rosna? Dopiero co wychodzilismy ze szpitala a on juz taki duzy.
Asia czekam dalej na wyniki. Mam wyniki histopatologiczne ale pisze ze ciaza obumarla i nic wiecej.
Czekam na pierwsza @ a potem kolejne badania i wizyta u gina. W miedzyczasie chyba wysle tez eMka na badnia ale pewnie nie bedzie latwo.

Lalka urodzinki powiadasz..:))

Gochson kochana, zanim się obejrzysz Twój Adaś będzie miał 18 lat :)
No to kciuki aby @ się nie ociągała.

Ewelinka, my tu po to jesteśmy żeby właśnie wspierać się, wtedy kiedy ci bliscy nie bardzo maja na to ochotę.
Jeśli chodzi o podbój stolicy to wiesz :) bedzie sie działo :)
Trójmiasto ma mocną ekipę :)

reklama
Do góry