reklama
Ja chyba też sie tu do Was przeniosę.. bo na staraczkach od jesieni prawie wszystkie zafasolkowały;-)
Ana, Asia ja też równolatka
heh
Mam córcię 5 letnią, która bardzo chce siostrę;-) z mężem zdecydowaliśmy, że od wiosny zaczynamy staranka.
Tylko, że niedawno byłam u kardiologa, który skierował mnie na ukg i stwierdzono u mnie zespół Barlowa. Mam niedługo konsultacje, bo leki, które biorę są za słabe. Nie wiem co w takim przypadku? czytałam wcześniej, że któraś z was też ma ten zespół.
Kolejna wizyta i zapytam lekarza co ze starankami, ale myślę pozytywnie;-)
Myślę, że przyjmiecie mnie do grona ?:-)
Ana, Asia ja też równolatka

Mam córcię 5 letnią, która bardzo chce siostrę;-) z mężem zdecydowaliśmy, że od wiosny zaczynamy staranka.
Tylko, że niedawno byłam u kardiologa, który skierował mnie na ukg i stwierdzono u mnie zespół Barlowa. Mam niedługo konsultacje, bo leki, które biorę są za słabe. Nie wiem co w takim przypadku? czytałam wcześniej, że któraś z was też ma ten zespół.
Kolejna wizyta i zapytam lekarza co ze starankami, ale myślę pozytywnie;-)
Myślę, że przyjmiecie mnie do grona ?:-)
Anula1988
Fanka BB :)
Dziękuje Dziewczynki jesteście taaaaakie Kochane! Wszystkie! 

Dziękuję jeszcze raz! 
Asiu- oj, mała pewnie jest boooska, wierze Ci! Jak ja kocham takie maleńkie slicznosci.
Aschlee- oj, co się dzieje z kolanami? :-(
Iwo- jak tam Mamuska się czujesz?
Blair- aaa nowa kanapa, tak? Nooo to już rozumiem te Wasza aktywność, hihi
Mychunia- no to rocznica godnie spedzona
Ana- grudzień jest naaaasz!
Watek ciążowy grudniowy skutecznie opanujemy 

Asiu- oj, mała pewnie jest boooska, wierze Ci! Jak ja kocham takie maleńkie slicznosci.

Aschlee- oj, co się dzieje z kolanami? :-(
Iwo- jak tam Mamuska się czujesz?

Blair- aaa nowa kanapa, tak? Nooo to już rozumiem te Wasza aktywność, hihi

Mychunia- no to rocznica godnie spedzona

Ana- grudzień jest naaaasz!

letta ja też szukałam choć jak miałam inny login to od razu mi się udało.
Dziewczyny Kkurde zawsze chciałam rodzić jakoś na lato - czerwiec - maj, ewentualnie początek lipca -żeby w upały jako słoń się nie toczyć i podobno dzieci letnie są zdrowsze
Ale u mojego P w rodzinie są same zimowe tylko on jakiś wyjątek bo lipcowy - u mnie odwrotnie wszystko letnie
Dziewczyny Kkurde zawsze chciałam rodzić jakoś na lato - czerwiec - maj, ewentualnie początek lipca -żeby w upały jako słoń się nie toczyć i podobno dzieci letnie są zdrowsze

Letta witaj
milo nam Cie poznac.
Asia kochana a co Ty masz z kolanem? Ja kiedys mialam skrecone i czasem mnie pobolewa ale to chyba nie od tego bo pobolewaja mnie dwa:-(
Jutro wizyta juz sie nie moge doczekac az podejrze Maluszka...ciekawe czy te wszystkie wyniki juz beda
Anulka nie mam pojecia najczesciej w nocy strasznie mnie bola taki rwacy bol ze nie moge ich ani zgiac ani o konca wyprostowac

Asia kochana a co Ty masz z kolanem? Ja kiedys mialam skrecone i czasem mnie pobolewa ale to chyba nie od tego bo pobolewaja mnie dwa:-(
Jutro wizyta juz sie nie moge doczekac az podejrze Maluszka...ciekawe czy te wszystkie wyniki juz beda
Anulka nie mam pojecia najczesciej w nocy strasznie mnie bola taki rwacy bol ze nie moge ich ani zgiac ani o konca wyprostowac

Ostatnia edycja:
No Aschleee ja czekam na tę twoją wizytę. A ja miałam z kolei zwichnięte biodro ( przy porodzie) i niestety od tego kolano dostalo bo wiesz jakos wypuscili mnie z tym biodrem, wszystko mnie bolalo wiec jakos nie rozczulalam sie nad biodrem.
KasiaJ witaj. Chyba Aschlee ty masz tego Barlowa? Ja mam WPW wszystkie jakies sercowe widze jesteśmy
ale chyba nie powinnas sie jakos martwic ja w ciazy Isoptin jadlam na serce i bylo ok
KasiaJ witaj. Chyba Aschlee ty masz tego Barlowa? Ja mam WPW wszystkie jakies sercowe widze jesteśmy
reklama
Goska03, Asia, chyba sie udalo, dzieki! Duzo dziewczyn zafasolkowalo odkad czytam to forum, daje mi to nadzieje, ze i na mnie wkoncu przyjdzie kolej... Wiem, ze staramy sie "tylko" cztery miesiace, ale dla mnie to jak wiecznosc.Gdybym wczesniej wiedziala, ze zajcie w ciaze to taki czasochlonny proces, kto wie, moze wszesniej zdecydowalibysmy sie na dzieciatko, a teraz co... zegar biologiczny cyka...a dziecka nie ma....