reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2014 :)

Gosiu, Twój przepis brzmi smakowicie :) Kochana, możesz dać ten przepis tutaj u nas - Mamusiowe przepisy :) ? Tak to kto będzie mieć ochotę, to go zrobi :) Tutaj można zgubić przepis.

Agniecha, ciesze się, że jest lepiej :* Ale i tak życzę zdrówka :*

Gochson, a co tam u Ciebie?

Dziewczynki już wykąpane, naczynia pozmywałam, które zostały po obiedzie, zaraz kolację dla dzieci zrobię i niedługo pójdą spać :) Później pozostanie mi tylko czekać jak M wróci z pracy.

Anulka, już wiem jaka komedia ma być :) "Kac Vegas z Bangkoku" - dziękuję za przypomnienie, bo tak ominęłaby mnie ona. Mam nadzieje, że M chociaż na połowę filmu zdąży. Ja z mężem oglądałam pierwszą część i uśmialiśmy się jak dwa głupki :-):-D:-D

Asiu, zdrówka Kochana :* Ja wczoraj z M wypiliśmy piwko okocim z limonką :) Super jest. W lodówce mam wino czerwone i może dzisiaj lampkę wina wypije za Wasze zdrowie :):* Dobrze widzę, różowe winko masz?

Ostatnia edycja:
reklama
Asia - to super, ja jeszcze pokażę mojemu jak będę mieć wszystkie. A powiedz prolaktynę robiłaś razem z progesteronem po owu? Którego dc dokładnie?

jussastar pierwsza prolaktyne zrobilam chyba w 12cdc i wyszla za wysoka, potem po 3 tygodniach od brania Bromka robilam 7dpo i juz byla git ale leki mam brac 6 miesiecy

Asia jestem jestem dziękuje za pamięć :* ale na chwilę, wyrwałam się z pracy wcześniej i wzięłam się za mycie okien. Teraz zrobiłam sobie chwilkę przerwy, okna pomyte, 3 pranie się pierze, biorę się za zmywanie naczyń, jak G przyjedzie jedziemy na zakupy bo trzeba jedzenie kupić, bo jutro moi Rodzice przyjeżdżają dla odmiany.

Motylku piękna beta! Bardzo Ci Kochana Gratuluję! :*

przepraszam że reszcie nie odpiszę, ale muszę lecieć dalej "w mieszkanie"

kupiłam wiesiołka, oby zadziałał :D

Iwo - Krzysiek, Wiesiek :D moze synek bedzie ?? jak masz takie zachcianki z chlopczykowatymi imionami :D
a zachcianki suuuuper :D Fasolina poszla na kompromis zabrala mdlosci ale za to musicie spelniac jej zachcianki :D
to uczciwy kompromis hihiih :D Teraz mezus musi spelniac zachciewajki fasolinka okraglinka :D tak wytlumacz mezowi :p albo bedzie spelnial twoje zachciewajki albo wroca mdlosci :D:-D

Aska sie nam rozpija :D

wszystkim ktore pija winko zycze smacznego i zdrowka :D mozecie moje zdrowie wypic bo zaraz zwariuje z ta choroba :wściekła/y:
z godziny na godzine jest coraz gorzej .. a glowa boli jakby kula od kregli uderzala mi o boki glowy za kazdym razem co sie ruszam :crazy:

Ja juz zaczelam. Na trzeźwo nie dam rady.

;-)
Nieźle, co tam będziesz sobie żałować :-D Ja tak ie mogę, jutro na 6 do praacyyy. Odwołali wolne. Nie ma wolnego tygodnia, no chyba że coś potrzebne, jeden dzień :eek:, Ja już śniłam o wolnym tygodniu a tu taka kicha.
Szafa z deka sprzątnięta, dwie duże torby niedobrych na mnie szmatek usuniętę. Złotówka za każdą lepszą szmatke i mam z 50 zl.:szok: Miałam nadzieję, że jeszcze kiedyś schudnę :sorry: To już chyba nie możliwe :rofl2:
Miłego wieczora i spokojnej nocy, zmykam do łazienki i do wyra, okropnie zmęczyły mnie te porządki a jeszcze szmatkę na jutro wyprasować na siebie muszę.
Pa

Witajcie wieczorkiem sporo mialam do nadrobienia:tak:
Asiu sama mam ochote na winko;-)
Watpliwosci wracaj szybko do zdrowia

Sie wieczorem przywitam .;)
Moj Malzon wyjechal wraca jutro pod wieczor wiec same z Pola. Najpierw mialam plan ze bede sprzatac w gerderobie. Ale w koncu stwierdzilam ze ubiore soe w pizame wlacze film o nie robie nic... Naleze mi tez sie ;)

Motylku gratulacje. Ale w szoku jesteś. Fasolka wzięła cię z zaskoczenia.:-D
Kasiu imię twojej córki tak mi się podoba że gdy ja kiedyś będę miała córkę to chyba też dam jej tak na imię

Pisałyście rano o włosach. Nie ścinałam ich od 2 lat i u fryzjera też już z 2 lata nie byłam. Postanowiłam że coś zrobię z włosami jak będę w ciąży dopiero więc czeka mnie długie zapuszczanie ich:confused2:

Załączniki

• Zdjęcie0395.jpg
    Zdjęcie0395.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 55
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry