reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2014 :)

Witam po weekendzie :) zniknęłam bo musieliśmy z G nadrobić ostatnie tyg i leniliśmy się przez dwa dni.

Motylku trzymam mocno kciuki za bete :) a z nóżkami dziecka koleżanki to nic strasznego, siostra mojego kolegi z pracy urodziła kilka miesięcy temu dziecko z ta wadą i to da się "naprodtowac" tylko trzeba działać zaraz po urodzeniu, wiem że byli u najlepszego specjalisty w kraju od tej wady jak chcesz to mogę wziąć namiar :)

Karola tylko żeby z tej rozmowy nie było odwrotnego skutku...

Malus zmiencie nr tel :p co za babsztyl :/

Ania beata trochę niepokoi mnie Twoja beta niska i nieduży przyrost... Lekarz teraz Ci nic nie powie poza "proszę powtórzyć bete" wiem bo dwa razy byłam w takiej sytuacji, przy tak niskiej becie lekarz nie będzie w stanie nic wywnioskować z usg. Trzymam kciuki żeby beta jednak odbiła i poszła w górę :)

Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka

reklama
nyncia - zrób test w środę

motylkowa - w dzisiejszych czasach nawet jak się okaże ze ma to nie jest to wada nie do wyleczenia, zresztą jeszcze może się okazać że urodzi zdrowe
jak się nic nie dzieje to ten 27.03 będzie w sam raz na 1 wizytę - coś 6-ty tydzień ;-)

Blair87 - idę do lekarza też dlatego, żeby może dał mi coś p/bólowego, bo brzuch boli mnie coraz bardziej. Nic nie biorę, bo nie wiem, czy mogę. Pewnie nic nie zobaczy, ale powiem Ci, że już się boję tę betę robić po raz kolejny.

Jakis nie powazny ten koleś. Przecież to nie koniec świata . Zresztą to się leczy czym wcześniej się to zdiagnozuje tym lepiej skoro ona juz wie to super. Leczy sie to operacyjne lub co tydzień nakłada sie opatrunki gipsowe. Trochę męczące dla dziecka ale i tak lepsze niz wózek. Glupio moze to pisac ale to lepsze niz mialoby mu coś umysłowo brakować
A ta kolezanka paliła przed albo w czasie ciąży?

Blair uważasz że może być odwrotny skutek ?
Ja widzę że On bardzo by chciał ale ma na uwadze sytuację naszej rodziny , z tym że siostra R również jest w ciąży i tak sobie pomyślałam że większość rzeczy można by było śmiało zorganizować, mam siostrę która wcześniej chciała dać mi wózek i łóżeczko..
Karmiłabym piersią tak jak moje dwa maluchy , więc jedyne w co musielibyśmy się zaopatrzyć to pampersy..

Chyba się udało..
na razie troszkę stresu. Dziś już jest 31 dzień cyklu, a mam zawsze 28 dni. Więc jeśli nic się nie zmieni do końca tygodnia to pójdę do ginekologa. I to tylko parę razy bez zabezpieczenia i bez starania się, że musi już teraz być :)

reklama
Karolcia, z mojego punktu widzenia, to nie jest tak jak piszesz, że tylko pampersy i nic poza tym. A jesli nie bedziesz karmić? A jak coś nie daj Boże będzie nie tak jak sobie obmyśliłaś?? Rozumiem twoją chęć posiadania kolejnego dzidziusia, ale weź to na zimno przemyśl. Twój facet wygląda na odpowiedzialnego człowieka i chyba na twoim miejscu bym odpuściła na jakiś czas. To oczywiście twoja sprawa i zrobisz jak uważasz, ale skoro piszesz tu to stwierdziłam, że wypowiem się. Nie mniej mi za złe. Też bardzo chcę dziecko, i chcę pracować do końca ciązy i szybko wrócić do pracy, ale biore pod uwage najgorsze po to aby się nie przeliczyć. Może będę musiała leżeć, może dziecko będzie chorować i nie wróce do pracy?! Każda ciąża jest inna tak jak i dziecko. Weź to tylko pod uwage zanim na głęboką wode się rzucisz.

Do góry