reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2014 :)

Dla mnie zasada jest prosta, jeśli ktoś nie chce tu pisać, to niech tu po prostu nie zagląda...
Ok, Anula, ale czemu Wy piszecie o mnie? Ja wtedy odpowiadam, bo czuje się niejako wywołana. Nie zostawię tego bez echa, że ktoś ciągle i ciągle: a Ania_Beata to, a Ania_Beata tamto...Psychiczna, niezrównoważona? Naprawdę każdy tu jest psychologiem lub psychiatrą, żeby formułować takie wnioski?

reklama
Nie od rana, bo napisalam jeden post, że przyszlam z innego wątku w którym tak a tak mnie potraktowano. I nie obsmarowuje, bo nie podałam ani nazwy wątku, ani ników. Wy za to ciągle szafujecie moim.

Anula szkoda palców na pisanie takich postów ;-)
tak jak napisała Malusia chce niech pisze to jest otwarte forum. My nie mamy obowiązku każdemu odpisywać.
ale Ania.Beata jak już piszesz i chcesz mieć szacunek od nas to sama zachowaj szacunek w swoich wypowiedziach bo to działa w obie strony.
Naprawdę za przeproszeniem już mi się "rzygać" chce jak wchodzę na forum a tu atmosfera jest taka jaka jest.

Ostatnia edycja:
Przyszłam sobie tutaj, bo - tak jak Wy - staram się o dziecko. Wyszło jak wyszło. To, że mi nie uwierzyłyście - trudno. To, że tak zareagowałyście - drugie trudno. Oczywiste jest to, że nie chcę w środowisku z takim do mnie nastawieniem przebywać. I oczywiste jest też to, że wy nie chcecie przebywać z kimś, komu nie wierzycie. Nie przebywajmy zatem ze sobą, nie wywołujmy się ciągle w dyskusji na wątku. Nie możemy po prostu dać spokój temu? Jak widzicie ani razu z was nie zadrwiłam, z waszych problemów, zmartwień, ani razu nikomu pod tym względem nie ubliżyłam. A mnie kilka razy pojechano po całości. Jak widzicie, potrzebuję forum, które porusza taką tematykę. Nie odeszłam, szukam sobie miejsca gdzie indziej, a to znaczy, że na pewno nie jestem trollem. Jeśli kogoś uraziłam, to przepraszam - podobnie jak Wy działałam pod wpływem emocji. Ale nie chcę tego kontynuować, dlatego proszę, żebyście najzwyczajniej w świecie dały mi spokój.

Anula, Ewelinka - dzięki za odpowiedź. Nie byłam jeszcze nigdzie z tymi wynikami, bo chciałam jeszcze prolaktynę i progesteron zrobić i dopiero do gina. Dopiero zaczynam się badać. Tylko dziwi nie, że wcześniej we wrześnio miałam tsh ok...

Anulka, kotleciki gotowe i dziewczynki się zajadają :) Na kolację dziewczynki zjedzą kanapeczki i twarożek, a ja zjem bukiet sałatek :) M na kolację będzie mieć obiad. Wraca dzisiaj pewnie tak jak zawsze 22 ;/ A jak u Ciebie?

Zapraszam na kotleciki :D

Ostatnia edycja:
reklama
Jussastar- jeśli wcześniej miałas dobry wynik, to moim zdaniem powinnas odczekać jeszcze z miesiąc i ponownie zbadac TSH. Majac 3 wyniki w odstepach czasu dopiero można cos powiedzieć, jeśli wyniki miedy sobą się tak wahają. Jeśli wcześniej wynik był ok, to nie jest powiedziane,ze teraz od razu jest kłopot z tarczyca, bo może to być jedynie chwilowe zaburzenie, na które akurat trafilas robiąc wynik.

Malus- a ja ok. Wrocilam z pracy, obiad mam z wczoraj, wiec nie musze gotowac, posprzatalam domek już rano przed praca, wiec teraz nic tylko pisać prace mgr, jednak zdecydowanie wole Wasze towarzystwo niż studiowania kolejnych książek, hihi.

Do góry