reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Gosia, swietnie. Mimo takiego zdjęcia miło patrzeć na dzidziusia :-)

Dopiero kilka dni w domu a mnie już się nudzi. I tak myślę ile to jeszcze czasu. Co ja bede robiła.

Ostatnia edycja:
Malus dziś jak mylam zeby i zobaczyłam krew to pomyślałam ze może dziewczyny maja racje i zatestowalam, wyszła jedna krecha jak test trochę wysechł po jakiś 15min zobaczyłam cień cienia, ale to olalam bo pamietam sytuacje z przed miesiąca to raz a dwa ze jakby miał wyjść to by juz wyszedł.
Zastanawiają mnie tylko mdłości od przedwczoraj i z dnia na dzień sa mocniejsze, a to był pierwszy bardzo wczesny objaw w obu ciążach, do tego nie boli mnie ani brzuch ani jajniki nic, dosłownie nic czyli inaczej niż przed @ no i śluz mam trochę inny lepki a zwykle mam kremowy, tylko cycuchy trochę bolą i sa powiększone czyli tak jak przed @. Ale z ręka na sercu mogę stwierdzić ze nie czuje żebym była w ciąży, wiec grzecznie czekam na @

Iwo jak Córa?

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Blair wiesz nie chce Cię nastawiać, ale jak byłam z synem w ciąży i robiłam test ( nie pamiętam jednak który to był dzień cyklu) to też wyszedł negatywny, a jak wróciłam z pracy to zobaczyłam, że po dłuższym czasie pojawiła się II kreseczka. Po kilku dniach powtórzyłam test i już się pojawiła szybciej. Może jednak jest coś na rzeczy. I widzę, że jesteśmy w tym samym wieku. Ja w sierpniu kończę 27 lat.

Ewelinka - widzisz nie potrzebnie się martwiłaś. Ja też jak byłam z synkiem w ciąży ( 5 tydz i 5 dzień) i też był widoczny sam pęcherzyk.

Ja mój cykl spisuje na straty. Ciągle mi nie daje spokoju, że w piątek rano pęcherzyk miał tylko 1,22 cm, a w poniedziałek koło 18 już po owulacji. Zresztą dziwię się, że ta owulacja była bo śluz wydawał mi się bardziej klejący niż rozciągliwy. No nic poczekam 11 dni i zobaczymy, czy @ mnie nawiedzi.

dziewczyny ja sie klade spac,nie mam sily...chyba emocje zadzialaly. jutro po pracy bede znow z Wami i mam nadzieje,ze wszystko nadrobie. buziaki a wszystkich staraczkom spelnienia marzen:-)

Jolasia to niech przytulanki przyniosą fasolkę &&&& ;)

Gosia piękne i duże to Twoje Maleństwo ;)

Asmi tak czasem nie wychodzą, ale ja i tak czekam na @ niektórym dziewczynom wychodzą dopiero w 5-6tyg

A ja zmieniam lekarza i forum na psychiatryk, bety nie ma bo test negatywny a ja powstrzymuje sie zeby nie rzygac dalej niż widzę, przepraszam za dosłowności ale padam jestem od 8 w pracy i jeszcze posiedze, w domu bede grubo po 23 :/ i jeszcze mnie meczy wrr, staram sie to tłumaczyć zmęczeniem i wczorajszym kurczakiem...

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

reklama
Gosiu piekny dzidzius;)

Anula1988 kochana musze byc silna...codziennie mysle o moim synku, im dluzej jestem od straty synka to mniej obaw ma. Wierze ze juz limit nie szczesc wyczerpalam...
Zycze tobie spokojnej ciazy;)

Blair a a moze zatestujesz jutro? Mega trzymam kciuki;) jesli dzis sie niby cos pojawilo po jakims czasie to moze jutro lub pojutrze bedzie wyrazniejsze.

Malus jak tam u meza?

Do góry