reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2014 :)

chłopiec.. no ja naprawde byłam w szoku bo ja juz bym wolała 3 paczki pieluch dostac lub jakies fajne ubranko,zabawke.. to swieto dziecka a nie rodzicow

reklama
Bylam poczlapac sie z ta noga na trawke troszke. Pies pobiegal ja slonca zlapalam.
Masz racje, lepsze jakies ubranko, pieluch, zabawka nawet juz ta edukacyjna, bo to paskudztwo drogie.

Tak w ogole u mnie bedzie wielkanocne jajo albo jaja i to moze nawet 3. Wyszlam do toalety na ta wieksza sprawe a tak zawsze dzieje sie u mnie przed owu. Coraz bardziej kuje mnie jajnik. Musze jeszcze troszke pochodzic i calkowice sie to wszystko ruszy.
Ale JAJA :-D:-D:-D

Poprosze meza, moze podjedziemy do ciotki. Ojca dalsza rodzina ale kobicinka sama wiec moze akurat ja zastane. Bo tak to ciezko bo zawsze gdzies sie szwenda.

No coz, M powyciagal chodniczki z auta i sie samochodzik wietrzy jak to okteslil.
Nie ma jeżdżenia powiefzial.

Ostatnia edycja:
Tak sie najadlam ze zaraz usne ;)

Trochę sie przysmucilam bo temp mi dzis skoczyła, myśle sobie ze może jednak ale niestety @ przyszła i tak :(

Motylku tez bym sie pewnie uśmiała jakbym usłyszała o blenderze. Myśle ze kupiliście bardzo dobry prezent, pamiątka na całe życie.

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Witam sie Kochane

Motylku dobrze ze Mezowi przeszlo...no takie to te nasze Chlopy jak zostaja same to tesknia :)

Jolasia u mnie tez piekna pogoda chyba wybierzemy sie na plaze po poludniu.O Ile moim leniuchom sie bedzie chcialo bo na razie jeden gra na komputerze a Cora uklada klocki.Wczoraj nawet znalezlismy chwile zeby jechac do wielkiego akwarium poogladac rybki,rekiny itp.Oczywiscie najbardziej zafascynowana bylam ja...reszta wolalaby spedzac czas w CH I ogladac samolociki I helikopterki na piloty bo ostatnio maja jazdy na tym punkcie

Buziolki dla Was Kochane

Ostatnia edycja:
Zachmurzyło sie ale 20 stopni na termometrze.

Troszke pogrslam a teraz czas na jakis film. Skoro nigdzie nie jedziemy to poodpoczywam. W sumie z ta noga to ciezko.
A i M pozniej z nudow dorwe :-D Trzeba poprawiac do woli.

Hejka - u nas pada :( więc tylko jedzenie pozostaje....
W kościele byliśmy na 11 ale młoda ledwo wytrzymała bo znów ją nogi bolą. Dobrze że już tydzień bez temp ale musimy koniecznie iść na diagnostyke do instytutu reumatologii.

Motylku - moja na chrzest dostała od chrzesnych łańcuszki które teraz założy z racji komunii. Ja mojemu na chrzest kupiłam bujawke a łańcuszek dopiero na komunię.

Oj, słoneczko, dobre jedzenie, południowe odpoczywanie, czuje się jak nowonarodzona.
Szykuje się do kościoła.
Dziewczyny jutro nie przesadzcie z wodą przeznaczoną na eMów.

Witam się świątecznie :)
My pojechaliśmy na 10.00 do Rodziców na śniadanko...same pyszności mniam :-) Jak to u Nas w święta bywa śmiechu co nie miara :-D
Do teraz czuję pełny brzuchol :szok: Mieliśmy plany wybrać się na cmentarz do Mamy T. i do Dziadków z mojej strony, ale obżarstwo wzięło górę i przekładamy to na jutro :)

Motylku - moim zdaniem kupiliście świetny prezent! Ja dostałam od swojej Babci na chrzciny złoty łańcuszek i do dziś go noszę w ważnych chwilach swojego życia, komunia, matura itd. (nie na co dzień, bo się boję, że go zgubię, a ma on dla mnie ogromną wartość sentymentalną). Z kolei my na chrzciny dla naszej chrześniaczki (razem z T.mamy jedną - córkę jego brata) kupiliśmy wózek - fakt, faktem przed narodzinami, ale wynikało to z ich kiepskiej sytuacji finansowej. A na samą uroczystość to standardowo koszulkę, świece, książeczkę pamiątkową z wierszem napisanym przeze mnie w środku (taki wiersz od serca...;-)) i paczkę pieluch.
A blender...hm, może do miksowania zupek chcieli ? :-D:-D:-D

No jednak udalo mi sie wyciagnac moje Leniuchy na spacer teraz Mloda siedzi w wannie z piana wiec mam chwile spokoju.Teraz jakas kolacja I Corka spac a my troche czasu dla siebie.A od jutra chyba zaczne czytac te swoje ksiazki od Mezulka bo bardzo mnie korca ale pewnie byloby marudzenie ze swieta nad ksiazkami itp ;)

Milego wieczorku Kobietki

reklama
Do góry