reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2014 :)

Święta,święta i po świętach ...Ale produkujecie :happy: ja dziś wzięłam sobie wolne i leniu****e razem z chłopcami.
Z postów wynika,że wszystko u Was ok.(mniej lub bardziej ) więc cieszę się ogromnie i jak zwykle trzymam kciukasy &&&&&&& za Wszystkie :happy:
Miłego dzionka :tak:

reklama
Jołasia, dziękuję za wiadomość co do naszego motylka:*

Ewelinko, dziękuję:* Ciesze się, że Twoi rodzice już wiedzą i są szczęśliwi :) A jak się czujesz? Mialaś jeszcze ten śluz zabarwiony?

Malus poki co odpukac Bogu dzięki nie pojawil się więcej sluz. Jest ok. Mama tak sie przejęła ze z racji tego ze Adas w pracy i nie moze w czwartek pojsc ze mna do lekarza to mama ze mną idzie :-) zawsze raźniej.

Witam po swietach.

Malus dziekuje :-) u mnie ok. Jestem w trakcie @ infekcja opanowana, na szczescie zanim sie @ rozkrecila zdazylam pojsc do kontroli.
Mam nadzieje ze wasza Oliwka dostanie sie bez problemu do przedszkola, dzieci fajnie sie rozwijaja wsrod innych dzieci.
Ja zyje juz kolejnym urlopem i modle sie zeby udalo sie zrobic badanie Hsg przed nim bo inaczek kolejny miesiac sie wszystko przesunie, ale co tam.

Ewelina nasza Anula dostala jakis syrop na zaparcia i jest nim zachwycona musisz sie do niej o nazwe usmiechnac bo ja nie pamietam, ale wiem ze ona go kocha :-)

Aschlee kochana zycze ci owocnego startu w starankach :-D najlepiej w pierwszgm cyklu!!!

Mligocka co tam u Ciebie malenka??

Pozdrawiam

Asia, kciuki aby udało się zrobić badania przed urlopem. Kochana, jakiś wyjazd macie zaplanowany? My 4 maja do zoo jedziemy, a tak na 1/3 maja pewnie ze znajomymi i ich dziećmi zrobimy grilla :)

Ewelina, dobrze że jest na razie ok i mama idzie z Tobą na wizyte :)

Malus mam nadzieję ze już do końca ciazy będzie ok :-)
Ja z Adasiem na majowke planujemy Szymbark i tez grilla jakiegos :-)

Asia trzymam kciuki by wszystko poszło po Twojej myśli.

Asiu dziekuje bardzo :tak: mam nadzieje ze wszystkim nam staraczkom uda sie szybko zafasolkowac:tak:

Malus a no ksiazki mnie pochlaniaja dzis znow planuje do nich przysiasc...wogole bym ich nie zamykala ale Mezul krzywo patrzy jak za dlugo w nich siedze:-D

reklama
jestem juz z wynikami. hcg-1598:-) i co o tym sądzicie? Pani pow ze nie ma sensu powtarzac badania bo beta wysoka. a kiedys podawałyście normy... dajcie jak gdzies macie kochane

Do góry