reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Czesc Kobietki nie nadrobie tyle napisalyscie od wczoraj:zawstydzona/y:

Blair kochana strasznie mi przykro ale wierze ze uda Ci sie i wszystko bedzie dobrze.Trzymam mocno za Ciebie kciuki:tak:

Kasikz trzymam kciuki za jutrzejsza wizyte

Anulka kochana do egzaminu sie ucze tyle ze mam juz dosc w miedzy czasie przypominajac sobie wszystko z notatek z PL cale noce zawalone dobrze ze corka spi do 9 rano bo jak klade sie o 4 to przynajmniej te 5 godzin moge pospac.A zeby bylo smiesznie na popoludnie chodze do szkoly zeby jeszcze cwiczyc gramatyke i slownictwo potrzebne mi do nauki:baffled: I tak wlasnie dzis wstalam przed 9 zaczelam gotowac obiadbo potem nie bedzie jak bo powrot kolo 18 potem o 12 zbieram corke i jedziemy do szkoly potem wracamy dokanczam obiad serwuje domownikom,potem kape corke szykuje do spania pozniej trzeba standardowo ogarnac troche dom,wyjsc z psem na dluzszy spacer wieczorny no i potem nauka, krotko mowiac: MAM JUZ DOSC:zawstydzona/y:

a no i zapominialam ze jeszcze zakupy musze gdzies po drodze wrzucic i do wlascicielki mieszkania dzisiaj jechac:baffled:

Ostatnia edycja:
Blair - kwiatuszku tak mi przykro. Mocno wierzę że niebawem fasolka zagości na dobre. Buziaki :-*

Anula - przetrzymaj słoneczko bo w sobotę jadę do was na plażing :)

Babydust - &&&&& trzymam

Kochana to jest baaardzo wyrazny bladzioch. Widac go bez problemu nawet przez komorke. Jutro powtorz albo idz dzis na bete.
Ale ja mysle ze mozna ci smiało oficjalnie gratulowac :-)

reklama
Do góry