reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2014 :)

Motylku jak Kubus pieknie sie nazywa. Dziureczka w serduszku na szczescie nie jest grozna. Daj znac jak bedziesz wiedxiec cos wiecej.

reklama
Motylkowa strasznie mi przykro... na pocieszenie napisze ze znam osobiscie 2 dziewczyny ktorych dzieci mialy ta wade i wszystko sie naprawde dobrze skonczylo!! Jednej lekarz nawet powiedzial ze olimpijczykiem nie bedzie ale ma go traktowac jako zdrowe i normalne dziecko zadnej taryfy ulgowej!!! U Was tez bedzie dobrze. Musi byc!!!!!
Malena & Lili testujemy w sobote??????? Lili jaki twst masz? Ja uzywam first response ale dzis byla promocja na clearblue wiec kupilam :)
Gabis wspolczuje mdlosci. A sciskasz sie z toaleta czy tylko Cie muli??
Feelis witaj.
Mychunia no wlasnie wiem ze zatoki to wurok :( boje sie jak to bedzie w ciazy bo dzis daja mi popalic...
Dominika niektorzy lekarze to konowaly. Ale dobra duszyczka z Polski juz mi doradzila jak mam ta masc stosowac wiec jak dzis w nocy bedzie zle to jutro zaczne. Nadal sie ludze ze mi przejdzie...

Ostatnia edycja:
Motylku - a to nie jest ten otworek który powinien się zamknąć do 1 roku życia? Młoda miała nie zamknięty ok 6 tyg a późniejesze echo serca pokazało że już sie domknął.:tak:

Letta - moja na jednym z pierwszych usg miała HR 170

Dzień dobry :-) u mnie dzień zaczął się deszczowo - miło się spało :tak:
Motylkowa trzymam kciuki, że jednak wszystko dobrze się skończy :tak:

Tabasia jestem za :tak: jeśli oczywiście do soboty nie przyjdzie @. póki co jest cisza, ale to może być właśnie cisza przed burzą :confused::confused::confused:

ja już w pracy, biorę się za coś:-p miłego dnia :-):-):-):-)

Witam sie rowniez ja juz po nocce;-) wolne mam do konca wekeendu;-)

No mam nadzieje dziewczyny ze bedziecie testowac w sobote;-)

Motylkowa kochana msm nadzieje ze dziurka sama sie zamknie i dzidzia bedzie zdrowa .

motylkowa daj znac koniecznie co kardiolog powiedzial

a ja zrobilam test znowu i kreska owszem wyrazniejsza niz 2 dni temu ale dalej blada
pocieszam sie troche tym ze to byly gratisy do testow owu ktore tez mi ani razu nie wyszly mocne :( zawsze tylko blada druga kreche widzialam
kupie dzisiaj jakies testy i jutro powtorze, jutro mam niby termin @

Motylku moja chrześnica też miała stwierdzoną dziurkę w serduszku, jest pod opieką kardiologa i ma już 2 latka i nie znam bardziej roześmianego dziecka, więc się nie martw :tak:

Tabasia posmaruj sobie zatoki amolem i Ci pomoże :tak: ja w ciąży używam i pomaga :tak:

Dobry :)

Malena moze to cisza przed burza czyli || kreseczkami?? ;) to co sobota?
Babydust mam nadzieje ze to ciaza ale faktycznie kup jakis "normalny" test.
Mychunia dobrze kojarzylam ze to Ty mi o amolu pisalas :) musze do polskiego sklepu pojechac i zobaczyc czy maja. Dzis odpuksc zatoki ok ale te oczy koszmarne :( zaczelam stosowac ta masc...
Milego wszystkim :)

reklama
witam Was wszystkie bardzo serdecznie :-D choć pogoda u mnie straszna
Babydust gratuluje II kreseczek kolejny test na pewno je jeszcze bardziej potwierdzi
Motylkowa wszystko będzie dobrze trzymam mocno kciuki

Do góry