reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2014 :)

005.gif
6-Staraczki-2014-5084.gif

II kreseczki,termin: XII 2014 mychunia (7 cykli) III 2015 rurka ( 1 cykl) III 2015 KasikP (4 cykl) III 2015 Kasikz (12cykl)

Starające się: 12

LIPIEC
babydust - @ 25.07
malena100 - @ 26.07

Tinuś22 - @ 29.07

Aschlee25 - @ 30.07
missiiss1301 - @ 30-31.07

SIERPIEŃ

Tabasia - @ 04.08
wątpliwości3 - @ - 04.08
yesenia - @
6.08
anula88 - @ 9.08

majdaczek14 - @
10.08
shawty19 - @ 16.08
julia0903 - @ 20.08

POCZEKALNIA
jołasia ,Dominika89

reklama
Hehe, ok Julio:)
Dziewczyny jak liczyć cykle starankowe? 1 cykl nie zaskoczył, 2 jest teraz i sobie odpuscilismy,3 cykl który pewnie będzie starankowy zaraz po tej @.Liczyć jako 2 czy 3 cykl, ale z miesięczna przerwa?Jakby nie patrzeć to wychodzi 2 cykle.

Napisalam i skasowalam ....grr ...

Misisiss kobietko głowa do gory,masz super meza bo w koncu to twoj mąż ;-) ... z tego co kojarze brzdaca ... skup się na tym ... mezu potrzebuje wsparcia,jemu tez nie jest łatwo. .zwłaszcza że pracy nie moze znaleźć ... moze podpytajcie znajomych, a moze dobrym rozwiązaniem byloby zorientowanie w temacie dotacji unijnych, a noz wpadniecie wspólnie na jakis pomysl i otworzycie cos swojego ... wyluzujesz w temacie staranek,nie będziesz się nakrecala bo zajecie czasu będzie a ciaza was zaskoczy ;-) hmm?

Kasik fantastyczne wiesci ... niech sie "groszek" rozwija pieknie i brzusio rosnie ....

Rurka a co u ciebie?

Anula rasia cud miód ;-)

Gabis,asia jak samopoczucie?

Nowe osobki witam ;-)

Hej Wszystkim, kope lat :)!. Z reka na sercu sledze Wasze losy codziennie (no, prawie codziennie :sorry2:) i widze, ze duzo Staraczek doloczylo do forum, i rowniez wiele z Was szczesliwie doczekalo sie upragnionej ciazy :-). Gratulaje dla przyszlych Mam, i oczywiscie trzymam kciuki za wszystkie Staraczki!!! I do Was zaswieci slonce, wiec nie poddawajcie sie!

Wpadlam, aby pochwalic sie naszym malenkim Szczesciem :-). Ma 24mm i na zdjeciu (USG robione prawie tydzien temu) ma 9 tygodni 1 dzien- wedlug USG, albo 9 tygodni 2 dni- wedlug daty ostatniej miesiaczki:).

06 zarodek 9 tyg1dzień 24mm ZDJ 3D - Copy.jpg08 bicie serduszka - Copy.jpg

Asiu, Gabis- jako ze wiek naszych Dzieciatek jest podobny, mozecie mi powiedziec, jak szybko bilo serduszko, jak robilysie USG? Nasze serce bije 185razy na minute i lekarz powiedzial, ze to troszke za szybko, ale ze mam sie nie martwic, bo to sie wyklaruje w nastepnych tygodniach. Ja oczywiscie panika w oczach i mam same czarne mysli, ze z sercem moze byc cos nie tak...Lekarz zobaczyl rowniez krwiaka/polip na macicy- (nie sa pewni, co to jest), i tez powiedzial, ze mam sie nie martwic. Przepisal mi luteine i ma sie niby wchlonac...

Załączniki

• 06 zarodek 9 tyg1dzień 24mm ZDJ 3D - Copy.jpg
    06 zarodek 9 tyg1dzień 24mm ZDJ 3D - Copy.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 82
  • 08 bicie serduszka - Copy.jpg
    08 bicie serduszka - Copy.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 74
Witam się popołudniowo,
szkoda, że nie mogę Was podczytywac na bieżąco i komentować, bo się czasem trudno wkręcić w wątek ;)

Kasikz - gratulacje :-):-) i kciuki, żeby się wszystko układało po Twojej myśli
shawty - kciuki, żeby się jednak okazało, że jest trafiony zatopiony ;)) testuj koniecznie jezcze raz
malena - ja nigdy nie pamietam co mi się śni :zawstydzona/y::sorry2:, ale jestem pewna, że też często we śnie mam dziecko albo jestem w ciąży.

Missiiss - kurczę, strasznie mi przykro, że tak się u Ciebie ostatnio słabo dzieje... WIem, że łatwo sie mówi, ale spróbuj pogadać z mężem i trochę go wesprzeć. i jestem pewna, że wakacje dobrze Wam zrobią... Dziewczyny mają rację, może psychoterapia by Ci pomogła? Albo jakaś relaksacja, joga może? Medytacja? Trzymam bardzo mocno za Was kciuki &&&&

U nas upałów c.d. Ja jeszcze tylko jutro do pracy, w piątek pakowanie, a w sobote wieczorem spadamy na urlop :-):-):-) Jestem nieprzytomna ze szczęścia, bo juz ciągnę końcówka banderoli.

Jakaś taka niezdecydowana byłam i pod wpływem chwili kupiłam dzisiaj test, który można robic od 8 dnia po. Zamierzam testowac w piątek, ale nie ma mnie na liście, bo sie jakoś nie mogłam zdecydować. Chociaż powiem Wam, że brzuch mnie strasznie boli :( Ale rano jakoś mnie boli żołądek i strasznie jestem słaba ogólnie. Pewnie wina upałów... Ten cykl i tak miał przepaść, więc się staram nie nakręcać...

Dominika kochana ja bym liczyla cykle w ktorych konkretnie sie staracie;-)

Letta gratuluje;-) piekny dzidzius

LiliMarlene kurcze zazdroszcze juz teraz urlopu;-)

Letttaaaaa piekny dzidzius. Mojemu dropsowi serduszko bilo 177 razy na minute. U mnie za to sa torbiele na pepowinie i tez lekarz powiedzial ze mam sie nie martwic.

reklama
hej hej :-)

letta śliczny bobo:tak::tak: gratuluję :tak::tak:

kasikz o ile mnie pamięć nie myli u Cb tez dobre wieści :-) również gratuluję :tak::tak:

lilyMarlene mnie to często gęsto coś się śni :-p:-p nie ma nocy żeby coś mi się nie przyśniło, aczkolwiek sny typu "mam dzidziusia" to sny na opak :-:)-:)-(

byłam dziś po drodze gdzieś tam w aptece, mówię do babki że chcę test ciążowy najczulszy, a ona mi jakieś badziewie sprzedała ehhh:confused:
na dodatek kupiłam 2 bo musiałam kartą zapłacić, a jeden 5 z hakiem kosztował:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2: jeden oczywiście zrobiłam, wynik jak co miesiąc mnie nie powalił...negatywny:shocked2: a czego się mogłam spodziewać????:confused:

Do góry