reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2014 :)

Tabasia
kochana gratuluję :-):-):-):-):-):-)

Tinuś masz rację, niech ta dobra passa trwa:tak::tak:

liliMarlene dobrze że jesteś :-):-):-):-)

AnnaMaria witaj :-) póki nie ma @ jest nadzieja jak to dziewczyny mówią :-)

u mnie @ ma przyjść niby jutro.chwilowo brak objawów na @, w ogóle brak jakichkolwiek objawów :confused:
zaraz mój K przyjedzie :-):-) obiadek muszą zrobić i chatę ogarnąć :-p:-p

reklama
Babydust dzis jestem jakos 11dpo, mialam testowac jutro ale juz nie wytrzymalam :-)
Tak jak z pierwszym dzidziolem pozytywny test wyszedl w piatek po poludniu :-D
To Ty tez bedziesz "Kwietniowka"? Mi termin wychodzi na 11 kwietnia.
Nie masz suwaczka, jak duze masz dziecko/dzieci??

Babydust mimo negatywnego testu? który ma wyczuwalność 20mlU/ml? i wykrywa 6-ciodniowa ciąże? no i mimo porannego bólu brzucha... ?
AnnaMaria widzisz, ja jestem najlepszym dowodem, zrobilam dzis 2 testy jeden negatywny drugi pozytywny. Ten pierwszy mial czulosc bodajze 20 lub 25, a drugi 12 lub 6 - roznie podaja. Nie robilam z porannego moczu.
Sprobuj zrobic czulszy test.

Anna Maria, 100% pewność ciąży potwierdzi badanie bhcg a później lekarz.Odnosnie ovu, tylko po monitoringu można być prawie w 100% pewnym kiedy była owulacja (co do dnia),jedne kobiety czują ja, inne nie a u innych jeszcze jest tak, że ovu może nie być mimo jej "objawow".
Testy, nigdy nie dają pewności, dopóki nie ma @ to jest nadzieja.Moze być tak, że ovu byłą później i stezenie hormonu jest małe i jeszcze niewykrywalne przez test albo niestety nie udało sie, a brak @ może być przyczyną problemów hormonalnych, stresu, podroza itd. Ewentualnie zbytnio sie nakrecasz, ale to chyba normalne :D
Zrób test jeszcze raz albo idź jutro na betke:) dopóki nie ma @, to jest nadzieja:) Kochana, uszy do gory:-)

hm... w takim razie ide do apteki po czulszy test i dam znac:) tylko czy teraz go robic moge? kupie dwa zrobie teraz i ewentualnie za kilka dni...

AnnaMaria rób test :) jesli nadal @ nie przyjdzie a testy bd negatywne proponuje wybrać sie do gina ew pierw zrobić bete...czasem testy nie wykrywają u niektórych kobiet początkowej ciązy nie martw się na zapas :)
Malena a ja zaczynam wpadac w schizy juz powoli mnie łapie bo okres juz za 3-4 dni..muszę przestac o tym myslec zeby sobie objawów nie wmawiac :D

zrobilam teraz ale ten o czułości 25, bo w aptece innego nie ma... i wyszedl negatywny... nie wiem chyba jednak to nie ciaza... pozostalo mi jedynie czekac...

Widze kobietki ze szalejecie ...

Gratuluję pozytywow ;-)
Brzuszki cudne ....

Zaprasza na koktajl truskawkowo-bananowy ;-)

Urlop uwazam za rozpoczęty ;-)

Babydust dzis jestem jakos 11dpo, mialam testowac jutro ale juz nie wytrzymalam :-)
Tak jak z pierwszym dzidziolem pozytywny test wyszedl w piatek po poludniu :-D
To Ty tez bedziesz "Kwietniowka"? Mi termin wychodzi na 11 kwietnia.
Nie masz suwaczka, jak duze masz dziecko/dzieci??
Tabasia cora 9 lat syn skonczyl 7
mi termin wychodzi na 2 kwietnia a ty masz krotkie cykle ze taka roznica w terminach nam wychodzi ? bo ja mam 15dpo dzisiaj czyli w sumie 4 dni roznicy a termin @ na jutro, ostatnia @ 27 czerwiec

reklama
AnnaMarta wg mnie za niska czulosc. Najlepiej zrob bete i bedziesz wiedziec.
Ja zadnych innych badan nie robie. Tak jak za pierwszym razem test potwierdzil ciaze i za miesiac pewnie pojde do gina na usg.
Nadal jestem w szoku :D
Anula udanego urlopu :)

Babydust moje cykle to 30-32 dni ale od kilku miesiecy miewalam plodne od razu po @ wiec tydzien wczesniej wszystko ale @ nadal w terminie. Teraz powinnam dostac 4 sierpnia.
Duze juz masz dzieciaczki :)

Ostatnia edycja:
Do góry