reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2014 :)

Shawty - to narazie krotka droge przeszlas wiec mam nadzieje ze juz niedlugo bedziesz w ciazy !! :) ile masz lat ?? ja 21 i jestem tu namlodsza ; )

Może i droga krótka, ale jak się o tym nie myślało to się tak fajnie wydawało, że co to jest zajście w ciąże. Wszyscy zachodzą bez problemu.. Ja mam 23, rocznik 91 :)
Wiec jestem tu zaraz po Tobie ;)

reklama
Watpliwosci to powiem ci ze na pewno sie skusze na ten inofolic ... musze sprobowac od nastepnego cyklu bo nie wiem jak najlepiej go brac - czy od poczatku cyklu czy jak ... 21 lat to jeszcze mloda jestes:) ... ja mam 25.
tez mnie te badania dolują... dlatego tak jak ty poczekam jeszcze pare cyklow i wtedy nie bede juz liczyc na cud... w tym mscu chce jechac tez do Częstochowy pomodlic sie i wziac wino poświecone... moze to cos da i zdarzy sie cud jednak- jesli na cos chorujemy co przeszkadza w zajsciu w ciaze to moze wyleczy...

malena na tym etapie to tylko świetne USG i dokładnie oglądanie macicy pod kątem pęcherzyka moze ciążę wykazać... myślę, ze za wcześnie po prostu ...jeśli ciąża jest oczywiście... ja tam na Twoim miejscu naprawdę nie traciłabym nadziei dopóki @nie przyjdzie.

nie ma to jak dobre słowo :tak::tak::tak: Dzięki Wielkie :tak:
a jak Twoje kruszynki??? :-)

shawty19... tez kiedys myslalam co to jest zajsc w ciaze... i tak jak szczegolnie patrzy sie wsrod znajomych i rodziny... bach to jedna to druga w ciazy i co najlepsze sa niezadowolone bo wpadka... a my tak bardzo chcemy przeciez...

A co najlepsze jakby rodzina i znajomi dowiedzieli sie, ze chcemy a nie wychodzi to dopiero by gadali... juz mnie wkurza ciagle mowienie "My jeszcze nie chcemy miec dzieci"

Ostatnia edycja:
watpliwosci nie płakałam, bo pierwsze ruchy poczułam w 18 tyg o 4 nad rano i byłam za bardzo zaspana :-) ucałować go nie mogę, ale pogłaszcze brzuszek od CIoci :-)

malena
clo nie znam, ale dupka dają też na podtrzymanie ciąży albo luteinę :tak:

shawty19... tez kiedys myslalam co to jest zajsc w ciaze... i tak jak szczegolnie patrzy sie wsrod znajomych i rodziny... bach to jedna to druga w ciazy i co najlepsze sa niezadowolone bo wpadka... a my tak chcemy przeciez...

znam ten ból :-( u mnie w rodzinie też jedna po drugiej w ciąży, non stop i potem od nowa i już po parce mają, a ja...nic :-( i kiedy nie pojadę to te ciągłe pytania:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

shawty19... tez kiedys myslalam co to jest zajsc w ciaze... i tak jak szczegolnie patrzy sie wsrod znajomych i rodziny... bach to jedna to druga w ciazy i co najlepsze sa niezadowolone bo wpadka... a my tak bardzo chcemy przeciez...

A co najlepsze jakby rodzina i znajomi dowiedzieli sie, ze chcemy a nie wychodzi to dopiero by gadali... juz mnie wkurza ciagle mowienie "My jeszcze nie chcemy miec dzieci"

Otóż to. Ja patrzę po swoich rówieśniczkach, czy nawet i młodszych znajomych, co jedna to w ciąży, a ja nic...:(

Wiecie co ja mam tak ze jak cos powiem to sie spelnia, wielu osobom juz mowilam cos albo zyczylam i sie spelnialo tylko u mnie jakos to nie dziala.... wiec teraz mowie Shawty, Malena, Watpliwosci i Ja i inne - powiemy juz niedlugo a na pewno jeszcze w tym roku - W KONCU SIE UDALO:) Zyczę tego nam oraz innym starającym się tutaj forumowiczkom! Bo pragniemy nie złych rzeczy lecz dobrych - więc będzie nam dane:)

Ostatnia edycja:
reklama
Wiecie co ja mam tak ze jak cos powiem to sie spelnia, wielu osobom juz mowilam cos albo zyczylam i sie spelnialo tylko u mnie jakos to nie dziala.... wiec teraz mowie Shawty, Malena, Watpliwosci i Ja - powiemy juz niedlugo a na pewno jeszcze w tym roku - W KONCU SIE UDALO:) Zyczę tego nam oraz innym starającym się tutaj forumowiczkom!

trzymam Cię za słowo :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Do góry