reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2014 :)

Anula88 niby jak sie czlowiek rusza to niepowinno sprawdzax temp...no ale mam jednak nadzieje ze to na dobre wiesci;-)
A jielitowka chyba to nie jest bo juz ok...moze tak sie czuje bo na glowe wczoraj wzielam silna tabletke...i twn bol glowy i przez to mnie mdlilo bo wczoraj tak mialam;/

reklama
Juz jest ok;-)

Mala bawi sie w wannie a ja nadrabiam;-)

Dzis tez kupilam sobie ciuszek na wyjazd.

Aschlee ale nasz trzymiesz w napieciu niu niu niu::)

Hello

Majdaczek swietuje pewnie piekna druga bete :-)

Julia
Fajnie ze wszystko ok-to najwazniejsze :-)

A ja sie chcialam pochwalic ze maz idzie do pracy od poniedzialku :-) ciesze sie przeogromniej . Mniej z tego ze z wakacji nici. Ale praca najwazniejsza:-) juz sie zbliza nasza 5 rocznica slubu wiec moze uda sie pojechac na przyszly dlugi weekend gdzies w gory choc na te 3 dni :-)

Miss no to super bardzo sie ciesze ze maz znalazl prace;-)
Czyli po malu wszystko sie uklada

Anula no wlasnie moze beta?

A ja ze wzgledu na to ze wczoran bol glowy mnie polozyl dzis mam wieczor z zelazkiem;/;/

Dzieki dziwczyny:-)

Julia
Nie zapeszaj prosze ;-) bo to samo mpwilam jak znalazl najpierw w orange pozniej w iccc. No ale teraz musi byc dobrze!!! Bo inaczej sie pochlastam chyba

reklama
Do góry