reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2014 :)

Witam

Ja wlasnie czekam na wizyte do gina , mam nadzieje ze szybko zejdzie...

Kasikz zdrowka wam zycze!!! I piekny brzusio;-)

Jazza dzialaj;-)

Asiu piekny zgrabny brzusio;-)

Motylkowa brzuch juz konkret;-) jeszcze chwila i bedzie dzidzia z Toba;-)

Rurka nornalnie na tylek dostaniez niu niu!!! Zapadlas sie pod ziemie!!!!

Blair skad pewnosc ze niema owu?

Reszte pozniej doczytam i odpisze paaa..bo wchodze

reklama
Kochane niebylo jeszcze zadnego pecherzyka.. ostatnio owu byla w 20 dc teraz mam 8dc, chxe mnie widziec jeszcze 11dc i 15dc... wydaje mi sie ze za szybko i opuszcze jedna wizyte

o rany dzwonili do mnie z ubezpieczalni, żeby oc przedłużyć, masakra, wyszło więcej niż w zeszłym roku, podobno od stycznia były 2 podwyżki, ale i tak mają najlepszą ofertę i jeszcze dają bon do tesco za 100zł, więc jakby nie było to o 100zł mniej...

Miss nie przypomniało Ci się? ;P

Mychunia no to babka ma wyczucie, nie ma co...

Julka a no nie ma, zobacz na wykres, temp leży i kwiczy

jeszcze w pracy gniję... jeszcze z pół godz i spadam do domciu

Zouza
Nie rob teraz dopiero 6 dni po owu.... ;-)

Blair
Nie przypomnialam :p

Dzisiaj w ogole mam nerwy... ciagnie mnie po szyjce jak szalone :-\ lyknelam juz 2 nospy i mg. Tak sie boje jutra...

reklama
Miss no oprocz jednego wyskoku 40dc to mam mniej wiecej tak samo kolo 35dc,
Przeraza mnie to bo do lekarza mam 70km w dwie strony;/ dopiero dotarlam do domu...i jeszcze w piatek i we wtorek wizyta, na bank bedzie za wczesnie wiec jeszcze pozniej bedzie kazal przyjechac...:/ same koszta;/
Jak juz to bedzie ostatni cykl obserwowany...
Wogole ja mowie do niego co calej jesli 4 cykle na Clo sie nie uda...on do mnie ze zostaje Inseminacja....na to napewno sie niezgodze, poprostu pogodze sie ze niemoge miec juz dzieci...znow nastroj mam wisielczy;/
Pytalam sie o to psychiczne nastawienie, powiedzial ze niestety przysadka duzo robi:/

No nic mam plan sobie do konca roku popracowac, potem pojde na wychowawczy, co bedzie to bedzie!!

Zouza, anula i Blair trzymam za Was kciuki&&&&

Hanasmietana a ty tez niedlugo masz termin @ prawda?

Miss kochana bedzie dobrze i niemoge sie doczekac wiesci;-) prosze o pozytywne nastawienie;-)
O ktorej masz wizyte?

Aschlee kochana jak tam sie czujesz? Mam nadzieje ze juz lepiej, kiedy kolejna wizyta?

Ostatnia edycja:
Do góry