reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2014 :)

Hej laseczki :*

Julia,
oby nic się teściowej nie stało poważnego!

Julka, kciuki na przyszłość ;* zdrówka dla pieska.

missiiss, eh z tymi 'lekarzami', 3mam kciuki :(

jazza, oby w nowym roku nie przylazła.. :*

Lux,
Twoja szwagierka to typ, którego nigdy bym nie chciała poznać :p ale nie wiem czy ja nie mam gorszej :p nie denerwuj się tak nią :) żyj swoim życiem! :)

Ja byłam na pobieraniu krwi tylko, później na cytologię jeszcze będę skakać :) za tydzień testowanko, oby zleciało.. :) jajniki mega mi dokuczają.

reklama
Moniusia na temat mojej szwagierki to bym mogła książkę napisać. Len, pustak i idiotka. To najlagodniejsze określenia na nią. Co ona mi krwi napsuła to tylko ja wiem i mój facet. A to jego rodzona siostra i takie coś nam odwala. Aschlee u mnie też brzydka pogoda :/

Hej dziewczyny,

watpliwosci: przyjemnego odsypiania weekendu :)

julia: zdrowia dla teściowej. Upadek ze schodów może mieć różne skutki, oby te tutaj nie były poważne. Daj znać co się dzieje. Trzymajcie się.

lux: niestety, ludzie sobie nic nie robią z zaufania jakim się ich darzy. Oczywiście nie wszyscy, bo są na szczęście wyjątki. Szkoda trochę też tej szwagierki, bo jej sytuacja też nie jest zbyt ciekawa. Znęcanie psychiczne i fizyczne ma katastrofalne skutki. No ale z drugiej strony to w zasadzie ona powinna coś zrobić z jej facetem, bo nikt za nią tego nie zrobi :( Może tylko mówić i radzić, a ostatecznie i tak od niej wszystko zależy. Niektórzy też mają taki sposób bycia, że obrażając innych przykrywają swoje kompleksy.

julka: szkoda, że jedna krecha :( Zwierzak jak silny to da radę, czasem też lepiej, żeby odszedł jak bardzo cierpi. Wiem jak to brzmi, ale sama miałam taką sutuację. Nasza suczka miała raka i trzeba było uśpić :( Trzymaj się. Mam nadzieję, ze piesio da radę.

missiiss: widzę, że lekarz lubi podnosić ciśnienie :/ Może ma jakiś zabieg albo coś. Kochana, daj później znać co i jak. Mam nadzieję, że już się wyjaśniło.

jazza: właśnie, bo plan jakoś tak lepiej wychodzi niż postanowienia :D Powodzenia w pracy kochana i mam nadzieję, że @ nie będzie męczyć jakoś strasznie, a nowy rok będzie lepszy :)

aschlee & lux: żeby pogoda się poprawiła dzisiaj :)

moniusia: tydzień zleci baaaardzo szybko, zwłaszcza, że to ten przed świętami :D

U mnie dzisiaj 22 dc i liczę na to, że @ przyjdzie planowo. Hahaha! Nie ma to jak liczenie na @ :D No ale z cyklu bezowulacyjnego nie ma pożytku takiego jakbym chciała :D

Udanego dnia ;)

Jugosława, najgorsze jest to, że facet szwagierki ma ewidentnie problemy ze sobą! On potrafi tylko jechać po innych. A Edyta to potrafi tylko gadać na innych ludzi, nie patrzy, czy przypadkiem nie narobi komuś tym zachowaniem problemów. Nawet na kuzynki jedzie czy ciotki. Mnie najbardziej boli to, jaka ona jest matka. Ma gdzieś własne dziecko!

Cytologia zrobiona, zapytałam się o wyniki (lh i fsh) bardzo dobre, mówi "może pani dzieci robić" ;)
Zapisałam się na połowę stycznia na wizytę do doktorka, będzie wynik cytologii, przyjdzie z dzisiejszego pobierania i jeśli wszystko ok to koniec z lekarzami i koniec myśli o dzieciaczku póki co.. ;-)

Jugoslawa-nie ma :( nawet tesciowa mowila, ze ona jest coraz bardziej zastraszana przez Darka i matka jej tlumaczy, ze nie ma tak sie dawac, a Edyta swoje :(
Padłam :D pojechalam po dzieci do szkoly i podchodzi do mnie chlopczyk i sie pyta: a pani po kogo?
-a co cie to interesuje dziecko?
Dziecko zglupialo, ale po chwili odzyskalo glos i mowi:
-pani a ja nazywam sie Patryk Drzewiecki i mam klocki o drugiej wojnie swiatowej :D
O dzizas :D

reklama
Hej

A więc teściowa ma ma w dwóch miejscach peknieta kość miednicy...
Przez 4 tyg. Plackiem ma leżeć

Miss a ty jak tam?

Wątpliwości szkoda ze @ przyszla

Do góry