reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2014 :)

Hej Kochane, wiec z moja szwagierka to jest tak: mamy wspólną koleżankę, ktora jest samotna matka i gdy dowiedzialam sie o jej trzeciej ciazy to skomentowałam to niezbyt ladnie, ale laska ledwo dawala rade z ta dwojka, ktora miala no i to tez bylo wtedy gdy ja poroniłam i wiadomo jakie sa wtedy emocje. Laska kazde dziecko ma z innym i w ogole ma zla opinie. No ale do sedna, ta kolezanka sie dowiedziała, jak skomentowałam jej kolejna ciaze i wyszla afera, no i tylko szwagierka i tesciowa wiedzialy o tym, co ja powidzialam, no i wiem teraz, ze to to powtorzyla jednak moja szwagierka, a ona klamie w zywe oczy! Jej nie mozna nic mowic, bo ona ma długi jezyk, takze nic a nic juz nie powiem, mam ją gdzies, skonczylo sie! Druga sprawa to facet szwagierki, ktory ma okropny charakter, ciagle innych obraza i komentuje WSZYSTKO! Powiedzieliśmy z Tomkiem DOSC! Albo Edyta sprowadzi go do pionu (co jest raczej niemozliwe, bo on sie na nia zneca fizycznie i psychicznie i ona sie go boi) albo sie od nich odcinamy! Ona mowi: wiecie jaki jest Darek, wezcie na niego poprawke. No jasne i co jeszcze?! Mam mu pozwalac, by nas obrazal i nie reagowac na to?! Skończyło sie! Ja mam dosc, niech do nas juz wiecej niech nie przychodzi, bo nawet w naszym mieszkaniu nas obraza, bo to pan nieomylny!

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie. Zrobiłam tak jak mówiłyście, wyszła jedna kreska, nie przyglądam się żeby sobie coś nie wmawiać, spieszyłam się do pracy, nie chce robić sobie niepotrzebnych nadziei.. czekam na okres. W tym momencie w mojej głowie jest tylko piesek bo pogarsza mu się, wczoraj przepłakałam całe popołudnie, walcze o niego z całych sił.

Hej

Zaraz wybuchne gnije w podziemiach szpitala i lekarz mnie olewa... zaraz jak mu cos powiem tak wyjde stad i trzasne drzwiami. A opinie taka mu zrobie ze pozaluje. Wyc mi sie chce :-( jeszcze maz moj nie odbiera telefonu... :-(

Przepraszam ze tylko o sobie :-( nie umiem sie skupic i zrelaksowac...

Witajcie kochane :-)

Moniusia zaciskam kciuki za przedswiateczne testowanko ;-)

Aschlee mam nadzieje, ze dzis humor lepszy kochana:-)

Julka zdrowka dla pieska, zaciskam kciuki;-)

Missiiss ciesze sie, ze doktorek sie sprobowal zrehabilitowac choc troche i super, ze na swieta bedziecie razem juz kochana. Pewnie doktorkowi glupio teraz przed Toba, bo nawalil na calej linii. A sukienke widzialam super z mieszanych materialow bawelna plus skora, taka zarabista :-D.

Jugoslawa ja tez uwielbiam zapch kompotu z suszu i nie moge sie go doczekac, zawsze w wigilie rano gotuje i potem wedruje na wigilijny stol. Kochana u mnie ona juz w polowie pomyte. Milego dnia :*:-)

Kornelia u mnie tez kochana zawsze duzo rzeczy do zrobienia przed swietami, okna juz prawie umyte, ww weekend robilam regaly, w ten skoncze, potem genealne sprzatanie, gotowanie, choinki ubieranie i koledowanie hehe. A z ciast to ja pieke sernik z kruchym czekoladowym spodem i wierzchem i makowiec z bakaliami z wlasnorecznie zrobionym farszem i pierniczki, ozdobie je pisakami lukrowymi i bedzie git. Kochana tesciom czesto trudno dogodzic, ale nie martw sie ja swojej w ogole nie umiem dogodzic i nawet juz nie probuje haha. A zastawa piekna:-)

Noelka to kciuki zaciskam za Ciebie kochana:-)

Anula sampoczucie w miare kochana. A staranka w toku, ale @ zawitala dzis w nocy, wiec nawet nadziei nie dala w tym roku i w tym cyklu, ale wierze, ze 2015 bedzie lepszy pod kazdym wzgledem ;-)

Julia fryzjer i kosmetyczka to zawsze poprawia humor, ja tez mam w planach fryzjera i jakas fajna fryzurke:-).

Jugoslawa kochana ja tez nie robie postanowie noworocznych, tylko plan sobie ukladam :-)

Anula z facetami zawsze najgorzej pod wzgledem prezentow, dlatego ja mojemu praktycznie ciuchy w tym roku kupilam;-)

Watpliwosci wredna @, ale lacze sie w bolu kochana

Julia ojej kochana, oby wszystko bylo dobrze z tesciowa

Lux no to szwagierka dala popis nie ma co:no:

Ale pogoda okropna malo grudniowa. Wczoraj polatalam troche po sklepach, kupilam pare rzeczy, musialam odreagowac stresy w pracy, roboty tyle, ze loo matko. Potem padlam ze zmeczenia, w nocy przyszla @. Julia nastepna wredota na 13 stycznia. Oby 2015 byl lepszy i tak wierze.
Uciekam do pracy kochane, bo ten tydzien to masakra jakas kochane :-)
Milego dnia:-)

Hey ...
Lux no co za laska grrr ...

Jula mam nadzieje że nic powaznego ...

Julia zdrowka dla psa ...

Miss wytrzymaj kochana ... dla dzidziusia

Julka Kochana & oj Miss nie denerwuj się już. Lekarz nie jest wart nerwów. Boże brak słów na niego. Laski znów miałam spięcie ze szwagierka. Bo mój facet dostanie super paczkę z pracy, dziś kurczaki, wędliny itp. A za tydzień karpie. I obiecał, że da swojej mamie, bo ona krucho stoi z kasa. No i wczoraj pytamy się Edyty, ile tych karpi dać. A ona, że mama nie chce. A dziś się dowiaduje, że teściowa chce karpie! No kurczę, jak teściowa się zdenerwowała! Szwagierka nawet nie wie co się w domu dzieje i co matka na Święta potrzebuje itd Boże, kiedy ten pustak się obudzi i zacznie żyć jak dorosła baba...

Cześć dziewczyny :)

Julia, tylko, że ja nigdy tak nie miałam.. dlatego po prostu wydaje mi się to dziwne.

Ja też nie robię postanowień noworocznych ;)

Julia, mam nadzieję, że teściowej nic nie będzie! Ale jak to się stało?

Missiiss, trzymam kciuki za Ciebie! Oby było wszystko dobrze, nie denerwuj się

Lux, masakra z tą szwagierką... :/ co za kobieta

reklama
Dzien dobry

Jazza tak dzisiaj juz humorek ok :)

Missiiss kochana nie denerwuj sie...Facet jakis niepowazny jest

Julia oby tesciowej nic nie bylo

Julka oby piesio szybko wrocil do zdrowia :tak:

U mnie zimno i deszczowo nawet sie z domu nie chce wylazic

Do góry