Hej wszystkim
Julka jeśłi jesteś przed terminem @ to rób tylko z porannego i to może nie wykazać jeszcze

mi wyszedł bladzioch na 3 dni przed @ ale tylko rano

&&&
Julia - trzymaj się! Zdrówka dla babci!
Miss - dobrze, że lekarz się ogarnął i się udało, oby teraz do świąt Cię wypuścili

)
Jazza - u mnie też zawsze dużo roboty przed swiętami, a w tym roku na nic nie mam siły

ale trzeba się ogarnąć i zmusić, bo to piękne jest, te prygotowania chociaż męczące

ja narazie wymyślam jakie ciasta zrobić, już dla teściów mam wymyślone, a u rodziców to zawsze mogę więcej poeksperymentować bo nie wybrzydzają, a i więcej gości to więcej ciast robię to i pole do popisu lepsze

a u teściów to zawsze albo za słodkie, albo masy za dużo i weź im dogodź

Co do straty, to zawsze będzie ból, ale kiedyś los Wam wynagrodzi podwójnie!

&&& żeby jak najszybciej
Jugosława - ja nigdy kompotu z suszu nie robiłam, ale sam zapach tych owoców jest super, narobiłaś mi smaka

ja zawsze na wigilię robię zupę owocową dla tych co barszczyku nie lubią ale i do popicia to odlewam taki kompocik
Noelka - a może to plamienie implantacyjne! Robiłaś test?

A może brałaś jakieś leki, bo ja tez tak miałam po duphastonie np raz skąpy @ a potem normalny....
Lux - współczuję tak wczesnego wstawania, ja teraz co rano to nie mogę się dobudzić, przez Fasolkę i przez tą pogodę
Ostatnio Wam się chwaliłam prezentem, a teraz znalazłam zdjęcia w internecie to coś takiego, to tylko jakaś część, bo jest tego dużo, i półmiski i talerzyki deserowe i obiadowe i sałatkowe i waza i solniczka z pieprzniczką, a te kieliszki są super takie cieniowane i duże