reklama

Staraczki 2014 :)

Missis chyba nie ma sensu robić testu... żadnych objawow oprocz zalewajacego mnie śluzu i braku okresu....

Jugosława wydaje mi się że z podwyzszoną prolaktyną nie ma szan zajść w ciąże... a jak tam Twoj cykl ?

Julka poki miesiaczki nie ma ,jest nadzieja ... trzymaj sie kochana

Ja dzisiaj zakupowo , myslalam ze wariacjii dostane.... i jeszcze nie wszystkie prezenty kupione:(

reklama
Jutro jak mi się uda wyrwać z pracy to zrobię betę, bo badania robią w tych godzinach w których ja pracuje. Nie wiem czemu ale dziś cały dzień boli mnie brzuch jak na okres, chociaż okres powinien być dopiero w czwartek i NIGDY nie był wcześniej. Nie rozumiem skąd ten ból w dole brzucha. Pozatym przed okresem nigdy nie miałam ochoty na "przytulanie" a teraz non stop :-P coś mi się pomieszało wszystko :-)
Dobrze macie ze jakąś część prezentów kupiona, ja nie mam nic a trochę Musze ich kupic :-) w dodatku cały przyszły weekend na studiach...:-(

Ostatnia edycja:
Lux współczuję nie wiem czy bym wstala ... ja niedługo tez się zbieram do szykowania na jutro ....

Obcykalam sobie właśnie w laboratorium prywatnnie te badania, 200zl ...wyrwe sie z pracy jakos w tygodniu to zrobie ... badania nasienia 70zl ...no ale najpierw ja zrobię ... zobaczymy ...

Jula zrob bete ... będziesz miala czarno na białym ... kciuki

Hej ja na chwile wlasnie zaraz ide spac bo jak wyszlam o 5 rano do pracy tak teraz wrocilam o 20;/ bo bylam na zakupach!!! Ale kupilam do Meli prezent;-) i nawet po rabacie zaplacialam 50zl mniej i w konci sobie dzis cos kupilam;-)

Julka ja trzymam&&&&& za inne tez...;-)

Kochane jutro jak dam rade wlece i wam opowiem historie o moim lekarzu!
Ale po pracy jade do babci bo kiepska jest:-( i smutno mi z tego powodu...jest coraz starsza...mowi ze swiat nie do zyje:-(:'( i chce nas zobaczyc i w szczegolnosci moja Amelke

Ostatnia edycja:
Witajcie kochane :-)

Jugoslawa odnośnie tych milcyh panow to masz racje kochana hehe. Ja nawet nie wiedziałam poki mój M mi nie zwrocil wagina to, ze ja nieświadomie flirtuje z facetami, zazdrosny jest bardzo to wiem, ale nie ma o co, a ja to robie najwyraźniej nie zdając sobie sprawy, dlatego oni zawsze się smieja i dobrze czuja w moim towarzystwie, no ale M najważniejszy:-D

Anula wspolczuje @, ale pamiętaj kochana, ze zaciskam za Ciebie ogromne kciuki i wiem, ze nie jest Ci latwo, ale musisz Wierzyc, ze się uda, bo się uda. Wiem jak bardzo denerwuje i smuci to kiedy ciagle się nie udaje, ale ja podchodze do tego tak, ze moja przyszla fasolka wie, kiedy ma się pojawic i się pojawi. Gdybym tak nie myślała i nie starala się znaleźć w tym wszystkim choc troche sensu to już dawno bym się załamała, ale wierze.:tak:

Missiiss super kochana, ze napisałaś do teog lekarza, niepowazny jakis .. :* przeczytałam Twoja relacje z romowy z nim…. Masakra, pajac jeden…trzymam kciuki, aby to miejsce przed swietami się znalazlo i bys swieta spędziła spędziła z rodzina :*

Odnośnie strat. Coz gdy ja stracilam ciaze to tez usłyszałam od lekarza, ze jestem mloda to i w kolejna ciaze szybko zajde. Potem od przyjaciółki tak usłyszałam. Sek w tym, ze owczesny facet nie był w moich oczach materialem na ojca itd. Za to teraz jak mam ukochanego i chcemy mieć dziecko to się nie udaje i tez slysze teksty w stylu, ze jeszcze zdarzymy albo glupie docinki pod haslem, ze na co my czekamy itd. Ja podchodze do tego już teraz na luzie, bo tak dla mnie lepiej, wiem, ze kiedys się uda i cierpliwie czekam, ale to co przezywam przy każdej porażce to moje i to co przezywam kiedy dowiaduje się o kolejnej ciazy u znajomych lub kiedy widze ciezarna to tez tlyko ja wiem no i mój M. Bardzo rzadko wchodze na fb, aby nie widziec kolejnych zdjęć szczesliwych koleżanek w dziecmi itd. Ostatnio dowiedziałam się w pracy, ze dziewczyna, która niedawno zaczela u nas prace jest w ciazy i jeszcze mi się tym chwalila i mówiła, ze to nieplanowane, ze dopiero 3 miesiacu dowiedziała się, ze jest w ciazy, bo wczesniej nic nie wskazywalo na ten stan i miala okres i w ogole az tu nagle poszla do lekarza, bo podejrzewala jakis guz i się okazalo, ze jest w ciazy… coz takie historie się zdarzaja… a ja potem to przepłakałam po swojemu..ale potem powiedziałam sobie, ze niedługo ja będę chodzic i swiecic takim brzusiec i normalnie będę się tym chwalic.

Aschlee to ciasto miodowo migdalowe to brzmi pysznie:-)

Lux to trzymam kciuki, aby te objawy były zwiastunem;-)

Monisuia kciuki za efekty staran;-)

Tinus oczywiście ze chcemy, abys sieodzywala jak najczęściej kochana :*

Kasia witaj i powodzenia:-)

Julka ja widze bladziocha i trzymam kciuki, aby ciemniala. Zdrowka dla pieska. Kochana doczytałam o drugim teście.. eh jak dziewczyny mowia idz na bete

Mychunia zdrowka dla meza kochana i dla Ciebie :tak:

Aschlee super kochana, ze udalo Ci się odespac nocki;-)

Smerfik jestem dobrej mysli co do Ciebie;-)

Julia zdrowka dla babci

Dzis mi się dopiero udalo do Was zajrzec kochane. Piątek był ciezki, a potem były zakupy z M. Mam już prawie wszystkie prezenty kupione, jeszcze chce jedna rzecz dla M dokupic jak znajde, a jak nie znajde to do prezentu dokupie mu vouchery do kina i sobie pojdziemy na cos fajnego po swietach. Ja w trakcie zakupow i porządków świątecznych, wczoraj się tak narobiłam, ze padlam ze zmeczenia, a dzis tez na nogach od rana, w ogole ten czas będzie intensywny, ale szykuje swieta w koncu dla mojej rodziny, wiec musze stanac na wysokości zadania. Jeszcze sobie jakies ciuszki na swiat musze kupic, jakas sukienke musze znaleźć.:-)

Dobranoc kochane:-)

dziewczyny co do mnie do dziwna sprawa... to jest nie mozliwe , ale mam wrazenie jakbym miala miec owulke... ten sluz teraz jest przezroczysty i ciagnacy... ale jest go tyle ze jak poczulam wilgoc polecialam do toalety, bo myslalam ze okres, a tu co zalalo mnie ale sluzem i to tyle ze musialam bielizne przebrac....dziwna sprawa.... moze ja nie mialam owulki , a to plamienie to okres?hmm kurde nie wiem... 2 dni plamienia? zero krwi? nie no nie mozliwe.............

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry