reklama

Staraczki 2014 :)

Missiiss ja mam jeszcze tydzien chyba do @ jak cykle beda 30 dniowe :tak: tez tak wlasnie mysle czy to nie napiecie przed...wynikow dalej nie ma...bede dzwonic zas we wtorek

reklama
Miss wiadomo od kogo sie ucze;-)
A co do corki to ten placz jej przeszedl;-)
Rozumiem cie ze przejmujesz sie...ja tez taka jestem,wiem ze mialam racje ale pomimo tego
..;-)
Tyle godzin bez pradu masakra

Aschlee no ja mam nadzieje ze @ nieprzyjdzie!!!

A ja zaraz ide spac bo o 4 wstaje brrrr...a potem prosto na zakupy;-);-)

jugosława mały na szczęście zdrowy :tak:

byliśmy 10 w poradni wczesnej interwencji i mały się prawidłowo rozwija :tak:

ale męża zaś rozłożyło smarka, kicha i kaszle :wściekła/y:

11 byli moi rodzice żeby w końcu wnusia pooglądać :tak: i oczywiście prawie go sobie wyrywali i się kłócili kto i ile ma go trzymać, masakra :wściekła/y: oczywiście matka cały czas strofowała ojca, że żle w usztywnianym becie małego trzyma itp., a ona wie najlepiej, bo przecież jest teściową :wściekła/y:
Tinuś fajnie, że same dobre wieści :tak:

Julka trzymam kciuki :tak:

kasiaw witaj :tak:

Missiiss wychodzi mi ze okres powinien byc dzisiaj albo jutro , a tu ani slychu ani widu, tylko mnie zalewa mleczny sluz, wszystko inaczej niz zawsze... nawet cyce mnie nie bolą, gdzie zawsze bolały od owu...... sie mi cos poknociło chyba z tym cyklem .............No nic cierpliwie czekam.....
Dzieki kochana za pomoc....
A powiedz mi skarbie co z Toba ze swięta w szpitalu?

Aschle
To &&& trzymam ;-)

Julcia
;-)

Smerfik
Na szew mam isc. Az jestem ciekawa co mi gin zalatwi... ciezko mi w cuda uwierzyc ze sie postara znalezc lozko dla mnie na wtorek. Zrob testa a jak nie wyjdzie odczekaj pare dni i powtorz :-)&&& zaciskam :-)

Missiiss kochana dziekuje ale tak jak mowie nie nastawiam sie bo jakis ten cykl dziwny jest.Bardziej sie boje ze sie wszystko rozregulowalo

Jakos przywyklam do braku snu i cos zasnac nie moge.

Witajcie dziewczyny,

julka: według mnie są niejasności, więc i tak bym jeszcze poszła na betę. Ewentualnie jeszcze test nieco później. &&&&&& dla ciebie :)

julia: oooo piszesz, że córci płacz przeszedł. Super. Pewnie chwilowe coś było :)

smerfik: jestem dobrej myśli &&&& :)

mychunia: gratki za synusia i za badania, że wszystko dobrze wyszło. Zdrówka dla męża. Takie obrazki jak przytoczyłaś ze strofowaniem to częste są. Najważniejsze, żeby nie wyprowadziły z równowagi :) Zawsze znajdą się ludzie co myślą, że wiedzą lepiej :) A ty jak się czujesz?

missiiss: włączyli prąd? ja pamiętam, jak kiedyś była awaria prądu w wigilię. Człowiek przygotowuje się do kolacji a tu cyk! Prądu brak :D Ja czasem lubię jak prąd wyłączą, bo lubię blask świec. Nie lubię za to jak wody nie ma...A czasem się zdarzy.

U mnie od rana słońce. Głowa mnie jeszcze boli od tych zatok. Zapisałam się do laryngologa bo coś nie wierzę, że samo przejdzie. Zwłaszcza, że trochę się już ciągnie. Może jednak antybiotyk będzie konieczny.
Ja już chcę nowy cykl, żeby owulka była :D
Słuchajcie, siedzę tak sobie i piję herbatę i nagle takie olśnienie! Za 10 dni wigilia :D
Jakoś nie myślałam o tym, że święta tak blisko...

Udanej niedzieli :)

reklama
Dzień dobry :) Julka lec na bete :) i nie denerwuj się Kochana. Laski, jaka pogoda u Was? U mnie pochnurno. Robię obiad, dziś kotlety drobiowe, buraczki i piuree z cebulką :D a potem jedziemy do tej małej kluseczki, ale się nakocham malutkiej :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry