reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Julka kurcze...te testy...mam nadzieje ze jednak beta potwierdzi pierwszy tescik :tak: dalej trzymam kciuki &&&&&&&

Lux u mnie tez pochmurno i do tego od wczoraj pada...ja dzisiaj na obiad robie rosolek i sznycelki ziemniaczki i salatke z warzyw na parze

Ja dopiero zwleklam sie z lozka.W koncu odespalam :)

Ostatnia edycja:
lux: u mnie warzywa duszone w sosie pomidorowym z ryżem. Tylko tym razem na łagodnie, bo mi się TŻ zbuntował i zakazał pieprzu cayenne używać :D Sympatycznej wizyty :)

mychunia: ja to nie wiem co z tymi przeziębieniami jest, że one tyle trzymają :/ Zdrówka. W końcu musi przejść :)

aschlee: za mną rosołek chodzi już trochę, więc też pewnie niedługo zrobię :D Dobrze, że odespałaś ostatni czas.

Julka, życzę Ci, żeby drugi test się pomylił.. chociaż mi też kiedyś pojawiła się kreska po jakimś czasie i się łudziłam, a okazało się, że to reakcja chemiczna o której przestrzegają w ulotce :( jak nie teraz to życzę na nowy rok :*

My wczoraj byliśmy u malutkiej, nawet znośnie było;) zero pytań o nasze starania na szczęście, jak mały (2 latka) i malutka rozpoczęli koncert, to postanowiłam, że z drugim się wstrzymam dosyć długo :P

Witam sie z wieczora ....

Julia czasami testy wychodza falszywie blade ...wiem coś o tym ... poczekaj kilka dni albo zrób test z rana ....

Aschle mimo ze dziwny cykl nigdy nie wiadomo ;-)

Miss oby doktorek stanol na wysokości zadania ...

Jula posypia sie posypia wigilijne pozytywne u ciebie ;-) dobrze ze mloda ptzestala tak płakać ... mojego tetaz na czułości wzielo .. na kolanka przychodzi gdzie już mial okres wstydu ....

Jugoslawa,lux ... u mnie ciepło na plusie,bez wiatru ....

Jutro juz poniedziałek ? Nieee nie chce .
.. chyba w tym tygodniu wybiorę się do laboratorium na te badania ...zeby w tym roku jeszcze wiedzieć ....

reklama
Anula fajnie, że się odezwałas :) laski idę dokończyć sprzątać podłogę, potem kąpiel i do spania. Do pracy będę chodzić na 4-a rano i wyprawić dzieci do szkoły i potem po 14-tej będę je odbierać ze szkoły a potem mama o 16-tej je odbierze.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry