reklama

Staraczki 2014 :)

Julka współczuję pieskowi, ja miałam jamnika i on nam chorował na zapalenie stawów biedny :( i też ciągle był leczony. Laski jestem padnięta i marzę o spaniu. Od rana na nogach, ciągle sprzątanie, gotowanie i ogrom prania. Może jutro wieczorem trochę odpoczne. Choć nie, nie odpoczne, bo szwagierke odbieram z pracy po 21-ej.

reklama
Julka trzymam kciuki :)

Która z dziewczyn nastepna w testowaniu ?

KTo mi pomoze?

Ostani miesiaczke mialam 12 litopada ,przy cyklach 31-33 dn
25(wtorek) bylam u lekarza bo mam podwyzszona prolaktyne i przepisal mi bromergon.,powiedzial ze na lewym jajniku jest jajko cos kolo 10 mm... od srody pojwil sie sluz owu... W sb pojawilo sie plamienie lekkie , w poniedzialek(29) juz go nie bylo , byl taki budyn.... od tamtej pory mam mnostwo sluzu takiego bialo kremowego wodnistego , ale mam uczucie wilgotnosci...moje pytanie brzmi czy możliwe zeby jajo tak szybko uroslo ze doszlo by do owulcji ok niedzieli? i w sumie nie wiem kiedy moge sie spodziewac okresu.... i najdziwniejsze z najdziwniejszych zawsze bolaly mnie piersi od owulacji a tu nic.......
a i wtorek sroda czwartek bylam przeziebiona , czy to moze opoznic miesiczke ewentualnie?

Pomozocie?

Ostatnia edycja:
Smerfik niejestem ekspertem, ale jesli mam takie cykle bo owu srednio powinna byc z 14 dni wczesniej...jesli faktycznie mialas owu to od tego dnia musisz dodac orientacyjnie 14 dni...to wtedy wychodzi ze gdzies kolo 40dc powinnas @ dostac, niby rosnie na dobe pecherzyk kolo 2mm na dobe wiec chyba jest mozliwe..
MISS nasza kochana powie ci lepiej ;-)

Z moimi hormonami cos chyba po tym ostatnim zabiegu nie halo jest...albo zaczyna mi sie zespol napiecia przed @...mam nadzieje ze nie pochrzanilo sie wszystko az za bardzo.Juz zdarzylam sie pozrec z mezem...sama na siebie jestem wsciekla...czuje sie jak stara baba w trakcie menopauzy

Aschlee moze przez ta pogode?
Ja wogole ostatnio tez czuje sie jakos nie kobieco:/ i wogole blee, czuje ze tyje bo wpierniczam tylw slodkiego ze koniec...czuje sie taka wzdeta:/
Mam nadzieje ze szybko sie pogodzicie zreszta my dzis tez na siebie warczymy;/

reklama
Aschlee to spij jutro do oporu zeby nabrac sil i by chorobsko cie nie wzielo:tak::-) aschlee a ty teraz niedlugo masz termin @ prawda ? Wiec moze to dlatego... a powiedz mi wiesz juz cos na temat tych wynikow na zespol? Mysle ze do dwoch tygodni powinny byc max. Tylko nie wiem jak oni tam ci te papiery przevhowuja.

Wiecie ze nie mam swiatla od 18:30o_Oo_O ekstra.. jak za dawnych czasow kiedy vzesciej prad zabierali cxyli mycie i robienie wszystkiegobprzy swieczkach ;-)

Julcia
Podzielam twoj nastroj... ciagle sie chlopa pytam czy zle nie zrobilam ze taka szczera rozmowe przeprowadzilam z moim ginem a nie ze podkulilam ogon. Oczywiscie mnie popiera ale jakos to siedzi we mnie.

Smerfik
Pecherxyki rosna okolo 2 mm na dobe, i jesli sie myle to mnie poprawcie pekaja chyba tez od okolo 15 -18 mm do ponad 20mm. to pewnie indywidualna sprawa.. sluz budyniowy to progesteronowy wiec pewnie owu byla. Z przeziebieniem nie pomoge ale jesli rzeczywiscie owu mialas kolo pt-sb to dodaj 14 dni okolo i wylicz termin @:-)
JUlcia dobrze pisze :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry