reklama

Staraczki 2014 :)

Zrobiłam tydzień przed okresem, wiec teraz nie wiem kiedy powtórzyć? Wiem że za wcześniej ale narzeczony kupił mi test i kazał zrobić :) to mój drugi cykl:) nie dziękuję dziewczyny żeby nie zapeszyc:)

reklama
Julka piekny bladzioch teraz tylko oby ciemnial i juz bedziemy glosno gratki skladaly a na razie tak po cichutku :) ciesze sie.Oby to byl poczatek pieknych swiatecznych tescikow pozytywnych :tak:

Niepotrzebnie robiłam tak wcześniej bo teraz mam mętlik w głowie. Dodam że popatrzyłam na test po 15 minutach, bo po minucie pojawiła się jedna gruba krecha i olalam sprawę. .

reklama
Wow, Julka gratulacje :* czekamy na potwierdzone info ;)

Ja jeszcze się łudzę i trochę nastawiam, że teraz się uda, chociaż tak naprawdę w to nie wierzę.. stresuję się ostatni m-c.. od stycznia odpuszczam.. ;) chyba, że lekarz powie, że coś nie tak z hormonami.
Dziś jadę do rodziny M., bo dziewczynka się urodziła m-c temu, wcześniej nie mogłam się zebrać, żeby ich odwiedzić tym bardziej, że oni są strasznie wścipscy i za każdym razem pytają się czy zaciążylam.. eh no nic jakoś to przeżyję.. co nas nie zabije.. ;) Buziaki :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry