reklama

Staraczki 2014 :)

Witam

Miss kurde...wogole niechce sie wierzyc w takie podejscie lekarza...wrrrr
Ale mam nadzieje ze ta rozmowa zmotywuje go do dzialania!
Ogolnie wspolczuje sytuacji, ale niwpodejmuj pochopnie wnioskow i idz do niego na kolejna wizyte...zobacz jak bedzie sie zachowywal, mam nadzieje kochana ze jakos to rozejdzie sie po kosciach! Ale masz racje trzeba walczyc o Siebie!!!!
Jak dzis sie czujesz?

Anula kochana bardzo sie ciesze ze chcesz sprobowac z badaniami, napewno podstawa to Tsh, progesteron i prolaktyna i obeserwacja twojego cyklu...ostatecznosc to badanie nasienia...

Lux fajnie ze maz dorobil kasy ;-) przynajmniej niemusisz sie martwic;-)

Tinus piekne wiesci kochana, a mdlosci mina za jakis czas;-)

Ktos pytal o te apteke Noelka? Wiec jest na sw.Marcinie, jest ich tam pare wiec musialabys pochodzic i popytac;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie weekendowo,

lux: sześć stówek brzmi ładnie :D Ja to zawsze narzekam, że w grudniu się dużo wydaje, a potem styczeń się tak ciągnie i ciągnie...dobra wypłata po nowym roku przyda się jeszcze bardziej :D W końcu nie ma to jak dobrze zacząć :D

anula: ja je swojej strony mogę polecić (to co pisała już missiiss) z tym, że zrobiłabym prolaktynę zwykłą i z obciążeniem MTC. Można zbadać poziom LH, TSH, FSH - na początek poglądowo. Najważniejsze to sprawdzić czy dochodzi do owulacji i czy pęcherzyk pęka. To tak na początek.

U mnie też w nocy wiało i padało. Normalnie takie odgłosy dochodziły z zewnątrz jakbym grała w jakimś filmie grozy. Za to poranek ładny, słoneczny i niebieskie niebo :)

Udanego dnia :)

Julcia
Nie podejmuje pochopnie decyzji bo mam zamiar do niego isc ale jak na wozycie zacznie mi mierzyc cisnienie najpierw to chyba pierwsze co ppwoem ze moze lepiej nie mierzyc bo nie wiem czy aparat to wytrzyma ;-) cenie sobie jego wiedze i umiejetnosci ale po takiej akcji ciezko isc bezsttresowo na wizyte czy zabieg. Czuje sie ok ale cala noc mialam ciezki brzuch z nerwow. A jak u Ciebie? Jak mala juz lepiej nie placze o wszystko?
Ah zazdroszcze wam przygotpwan do swiat bo ja swoje najprawdopodobniej spedze w szpitalu :-(

Jugoslawa
Oj u mnie wieczorem nie wialo a w nocy sie rozszalalo o drugiej jakas blacha latala po podworku i sie tluklao_O u mnie dzis czerwone niebo i dalej wietrznie ale juz nie tak jak w nocy:-)

Lux
Dobry zastrzyk gotowki zawsze jest potrzebny tymbardziej w dluuugim styczniu jak mowi jugoslawa. Ja czekam na styczniowa kase u starego za otwarcie sklepu i nadgodziny bo standardowo jak moglam die spodziewac w grudniu jej nie dostal a w poczatku listopada bylo otwarcie i listopadowe nadgodziny. Nawet na swieta nie rzuca groszrm wiecej a przeciez to bylo w kolejnym miesiacu.

Milej soboty ja biore sie za uszka :-)

Dzien dobry...Z tym moim dzieckiem pospac to cud jakis by musial byc wrrrr

U mnie dalej leje i wieje az sie za okno nie chce patrzec.A ciemno jakby wieczor byl a nie poranek :)

Lux no 600 dodatkowo to calkiem ladnie :tak:

Hej dziewczyny! Jestem nowa na tym forum. Może krótko opowiem o swoich staraniach o dzidzię. Jestem już szczęśliwą mamą 6- letniego synka. Chcielibyśmy z mężem mieć drugiego dzidziusia, ale od prawie 2 lat nam nie wychodzi. Za dwa dni powinnam dostać @ i mam nadzieję, że jej nie dostanę. Proszę trzymajcie kciuki. :happy2::happy2:

Hej! Jestem nowa, ale chciałabym się z wami podzielić swoim zmartwieniem. Nie ukrywam, że bardzo liczę na wasze wsparcie. Jestem mamą 6 letniego synka. Od dwóch lat staramy się z mężem o dzidziusia. Już powoli tracę nadzieję, że uda mi się zajść w ciążę. Mam nadzieję, że 15 grudnia nie dostanę @. Proszę trzymajcie kciuki.

reklama
Ale super wieści! Julka po cichu gratuluję :* hi hi super :) laski odnośnie tej kasy to naprawdę nieraz nam ona tyłek ratuje. Jakby nie patrzeć to moje 6 stow i jego dodatkową kasa dużo nam dają. On tak różnie dorobi, raz 4 stowy, raz 6 a raz 8. Zależy ile ma tam godzin. Może być, że zimą teraz mniej przyniesie, bo mogą być 2-3 stowki. Na wiosnę to się ruszy na nowo :) latem ładna kasę stamtąd przynosił, bo po nockach jeździł, i w jazda sobotę, która nie był w normalnej pracy i w niedzielę. Zbierało się :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry