julia0903
Fanka BB :)
Witam
Miss kurde...wogole niechce sie wierzyc w takie podejscie lekarza...wrrrr
Ale mam nadzieje ze ta rozmowa zmotywuje go do dzialania!
Ogolnie wspolczuje sytuacji, ale niwpodejmuj pochopnie wnioskow i idz do niego na kolejna wizyte...zobacz jak bedzie sie zachowywal, mam nadzieje kochana ze jakos to rozejdzie sie po kosciach! Ale masz racje trzeba walczyc o Siebie!!!!
Jak dzis sie czujesz?
Anula kochana bardzo sie ciesze ze chcesz sprobowac z badaniami, napewno podstawa to Tsh, progesteron i prolaktyna i obeserwacja twojego cyklu...ostatecznosc to badanie nasienia...
Lux fajnie ze maz dorobil kasy ;-) przynajmniej niemusisz sie martwic;-)
Tinus piekne wiesci kochana, a mdlosci mina za jakis czas;-)
Ktos pytal o te apteke Noelka? Wiec jest na sw.Marcinie, jest ich tam pare wiec musialabys pochodzic i popytac;-)
Miss kurde...wogole niechce sie wierzyc w takie podejscie lekarza...wrrrr
Ale mam nadzieje ze ta rozmowa zmotywuje go do dzialania!
Ogolnie wspolczuje sytuacji, ale niwpodejmuj pochopnie wnioskow i idz do niego na kolejna wizyte...zobacz jak bedzie sie zachowywal, mam nadzieje kochana ze jakos to rozejdzie sie po kosciach! Ale masz racje trzeba walczyc o Siebie!!!!
Jak dzis sie czujesz?
Anula kochana bardzo sie ciesze ze chcesz sprobowac z badaniami, napewno podstawa to Tsh, progesteron i prolaktyna i obeserwacja twojego cyklu...ostatecznosc to badanie nasienia...
Lux fajnie ze maz dorobil kasy ;-) przynajmniej niemusisz sie martwic;-)
Tinus piekne wiesci kochana, a mdlosci mina za jakis czas;-)
Ktos pytal o te apteke Noelka? Wiec jest na sw.Marcinie, jest ich tam pare wiec musialabys pochodzic i popytac;-)
Ostatnia edycja: