• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

Pamiętam, że na początku też chciałam córkę, potem miałam fazę na trzech synów, przed drugą ciążą miała być opcja dwóch synów i na koń ci córka, a teraz mam syna i córkę i nie mam pojęcia kto miałby być trzeci:-) trochę wariantów już przeszłam:-D

reklama
Ja bym chyba chciała trzy dziewczynki [emoji76] ale tż by chciał facecika wiec od biedy niech będzie trzeci synek [emoji12]

Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka

Kami ale piękny awatar! I suwaczek się pojawił. Za każdym razem co o tobie pomyślę to od razu mi ciepło na serduchu! Bardzo bardzo się cieszę że ci się udało!! I to w cyklu, który niemal od początku był spisany na straty! :-):-)to każdą z nas powinno napawać nadzieją:-)

Jak zaczynalam sie starac o pierwsze dziecko to mialam farta :) marzyl mi sie syn i akurat w pierwszym cyklu sie udalo :D teraz, po 6 latach sie zachcialo drugiego maluszka ;) i chcialabym corke ale jak będzie synuś to tez dobrze :D gdyby nie to ze na mamy juz oplacone wakacje w czerwcu to juz bysmy dzialali, gdyż w koncu po wielu rozmowach mezus dzis powiedzial TAK na drugie dziecko :)

Słoneczko wyszło i od razu chęci do życia wróciły! Jeszcze tylko podłogę umyję i git. Z obiadem idę na skróty - zamawiam pizzę. Jadę dzisiaj po keyboard dla córci, bo za tydzień ma urodziny i taki prezent dobie zażyczyła. Rodzina zrobiła zrzutkę, wyszukałam na allegro używane i jadę. Mam nadzieję, że będą ok, bo szkoda mi kasy na nowe (nie wiem na ile jej wystarczy zapału), a już mało czasu zostało.

U mnie już dwa razy była dziś szwagierka z córka. Oczywiście szwagierka narzekała, jak to ciężka córka się dziś musi zajmować. Boże słuchać mi się jej nie chce. Zrobiła se dziecko to niech się nim zajmuje w wolne dni.

Olcia ja chcę się starać od maja, a wakacje w sierpniu. I trochę do mnie nie dociera, że mogę wtedy być w ciąży. Ale chyba tak lepiej, żeby się nie nastawiać. Poprzednio mieliśmy w planach rozpocząć starania właśnie na wakacjach, ale stwierdziliśmy, że skoro za pierwszym razem staraliśmy się 8 mies to i tak łatwo nie pójdzie i przestaliśmy uważać miesiąc wcześniej. No i zaskoczyło od pierwszego razu. Potem miałam dylemat czy się wybierać, bo bałam się lotu, ale lekarz powiedział, że nie ma przeciwskazań. I w sumie to na dobre wyszło, bo tuż przed wyjazdem wykrył jakiegoś krwiaka czy mięśniaka - sam nie wiedział i kazał przyjść za 2 tyg. Gdybym w tym czasie była w domu to pewnie bym się zamartwiała, a tak ba wakacjach nie było czasu, a po powrocie okazało się że wszystko się wchłonęło i po zmartwieniu:wściekła/y:

Daleki wyjazd planujecie?

Ollcia no moja szwagierka chciała mieć bobaska. A on niestety urósł, czaisz to? Urósł i to jest straszne!!! Bo już nie jest taka słodka ta jej córka. No brak słów :-/ naprawdę powinna se kupić lalkę baby born! Julia jest boska, ma 9 lat i jest śliczna, mądra i dobrze się uczy. Ale nie, to jest złe, bo nie jest już bobaskiem!

reklama
Skaba, lecimy do Egiptu :) ogolnie boje sie tego, ze właśnie mialabym jakies przeciwskazania, dlatego wole zacząć wlasnie na urlopie ;) dodatkowo 6 lipca konczy mi sie umowa o prace... a Wy gdzie sie wybieracie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry